Ο Γκιστ δεν χάνει το χαμόγελό του! Κι ας μείνει εκτός για μήνες...

Δεν θα παίξει μπάσκετ για τους επόμενους μήνες, αλλά δεν σταματά να χαμογελά ο Τζέιμς Γκιστ.

Διάγει μια δύσκολη περίοδο για την καριέρα του μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο ματς με τη Ρεάλ. Τον Τζέιμς Γκιστ όμως δεν τον σκιάζει φοβέρα καμιά. Ούτε καν το χειρουργείο για την αποκατάσταση της ζημιάς στον προσαγωγό. Κάνει το σήμα της νίκης και κοιτάει μπροστά, αισιοδοξεί.

"Να χαμογελάς. Πάντα είναι ευκολότερο. Πάντα βρίσκεις φως σε καταστάσεις ασχέτως τι αφορούν", έγραψε στο instangram συνοδεύοντας τη φωτογραφία από την κλινική που εισήχθη για την επέμβαση.

Smile... It's easier Always find light in situations. No matter what it is.. #GodGotMe#LetTheProcessBegin

A photo posted by James Gist III (@gistopoulous14) on

 

Ήταν η (ενδεδειγμένη) λύση που επελέγη για να επιστρέψει υγιής. Η θεραπευτική αγωγή έκρυβε τον κίνδυνο διαρκούς ταλαιπωρίας. Πλέον ο Αμερικανός θα μείνει εκτός από 3 έως 5 μήνες. Θα εξαρτηθεί από την αποθεραπεία και την επούλωση του τραύματος στο μυ που υπάρχει το πρόβλημα. Το σίγουρο όμως είναι πως θα γυρίσει γερός και με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του.

Μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με τον Κένι Γκάμπριελ στο "4".

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!