Ο Σίνγκλετον δεν θέλει να δεσμευτεί (ακόμη) με τον Παναθηναϊκό

Αρνητική η απάντηση του Κρις Σίνγκλετον στην πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός για πρόωρη ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας. Οι εξηγήσεις που έδωσε ο Αμερικανός. Θ' αλλάξει ρότα η "πράσινη" ΚΑΕ μετά την τελευταία εξέλιξη;

Ο Σίνγκλετον δεν θέλει να δεσμευτεί (ακόμη) με τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έκανε οικονομική υπέρβαση δείχνοντας πως θέλει να συνδέσει το μέλλον του με τον Κρις Σίνγκλετον, όπως έγινε παλιότερα ή πρόσφατα με Μπατίστ και Γκιστ, αυτός όμως έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του.

Η πρόταση των νταμπλούχων στον Αμερικάνο φόργουορντ/σέντερ ήταν συγκεκριμένη και άκρως δελεαστική, παρά τους τριγμούς που υπήρξαν στις σχέσεις τους μετά την "ανταρσία" με το πούλμαν: νέο διετές συμβόλαιο με 3.4 εκατομμύρια δολάρια και στo buy-out των 2 εκατομμυρίων να κρατήσει το 25%.

Κάθε άλλος παίκτης θα είχε, πιθανότατα, συμφωνήσει στο λεπτό, αφού δεν είναι μονάχα το οικονομικό δέλεαρ, αλλά και η εμπιστοσύνη που του δείχνει μια ομάδα με μια τέτοια προσφορά. Ο Σίνγκλετον ωστόσο αποδεικνύεται ότι δεν θέλει να δεθεί με τον Παναθηναϊκό.

Οι λόγοι που επικαλέστηκε ήταν δύο. Τον έναν, τον είχε αποκαλύψει ο Σωτήρης Γεωργίου στο κείμενο που υπέγραψε τη Δευτέρα αναφερόμενος στα capital controls που έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στη ρευστότητα του Αμερικανού.

Ο δεύτερος αφορά τις προτάσεις που βλέπει πως έχει ο Σίνγκλετον χωρίς καν να είναι ελεύθερος. Θεωρεί ότι του χρόνου το καλοκαίρι ως free agent θα μπορεί σίγουρα να βρει ένα συμβόλαιο πολύ καλύτερο απ' αυτό που του δίνουν τη δεδομένη στιγμή οι "πράσινοι", είτε αυτό έρθει από το ΝΒΑ είτε από την Κίνα είτε από τη Ρωσία.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ...

Το ερώτημα πλέον είναι πως θα ενεργήσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Σίγουρα θα περιμένουν μέχρι τα μεσάνυχτα της 20ης Ιουλίου, όταν και λήγει η διορία για να βρει εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Αν δεν το βρει, είναι "δεμένος" στον Παναθηναϊκό για άλλον ένα χρόνο.

Και τότε είναι που θα γίνει το "χοντρό" παιχνίδι. Αν δηλαδή οι "πράσινοι" θ' αποφασίσουν να τον δώσουν στη Χίμκι φερ' ειπείν ή θα επιλέξουν να κρατήσουν έναν παίκτη, που δείχνει με... πράξεις ότι δεν θέλει να μείνει Ελλάδα, που του χρόνου θα τον χάσουν χωρίς να έχουν το παραμικρό κέρδος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK