Ο Μπουρούσης για το σύνθημα: "Την τρίχα, την κάνουμε τριχιά!"

Ο Γιάννης Μπουρούσης φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το πούλμαν της επιστροφής από Κωνσταντινούπολη καθώς και το σύνθημα για Ολυμπιακό που τραγούδησε στα μπουζούκια.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΆΛΛΩΝ ΣΤΗ NOVA:

Για το πούλμαν: "Για την ομάδα μπήκα. Σαν Έλληνας έπρεπε να το κάνω. Αν όλη η ομάδα αποφάσιζε να πάμε με το αεροπλάνο, θα πηγαίναμε με το αεροπλάνο. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία εκεί".

Για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό: "Δεν έχω πιστέψει ακόμη ότι πήρα το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, πόσω μάλλον απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ήταν δικαίωση που πήρα την απόφαση να γυρίσω στην Ελλάδα. Πέρα από την πίεση που είχα από τον πρόεδρο για να έρθω να υπογράψω, γιατί κράτησε περίπου ένα μήνα πριν δώσω το "ΟΚ". Δικαιώθηκα κι εγώ κι ο πρόεδρος.

Για την αντίδραση των φίλων του Ολυμπιακού: "Ήταν δευτερεύον γιατί ήταν καθαρά δική μου απόφαση. Ένιωθα καλά στις δυνάμεις μου, όταν υπέγραψα. Είχα παίξει άλλες δεκαπέντε φορές στο ΣΕΦ ως αντίπαλος".

Για το υβριστικό σύνθημα που τραγούδησε στα μπουζούκια: "Στην Ελλάδα την τρίχα, την κάνουμε τριχιά. Δεν θα πω τη δικαιολογία ότι ήπια. Είναι ένα σύνθημα, το οποίο το τραγουδούσαν όλοι, το τραγούδησα κι εγώ λοιπόν. Οι δημοσιογράφοι, δίχως να θέλω να το βάλω οπαδικά κάπου, πάνε να το κάνουν θέμα. Αυτό που έζησα το 2011, με όσα έγιναν, πλέον δεν με αγγίζει τίποτα. Τέτοια μαυρίλα, δεν με πειράζει. Για την οικογένεια και τα παιδιά μου όμως, με πειράζει. Εμένα προσωπικά δεν με αγγίζει κάτι. Κι εγώ κι η γυναίκα μου περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα, αλλά είναι ταύρος η γυναίκα μου".

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.