Ο Οκάρο Ουάιτ δεν "τρελαίνει" τον Πασκουάλ αλλά...

O Oκάρο Ουάιτ εξακουθεί να φαντάζει ως μία από τις πιο προσιτές περιπτώσεις για τον Παναθηναϊκό στην αναζήτηση για τον αντί-Γκιστ, ο Τσάβι Πασκουάλ όμως φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη. Ποια είναι τα θέλω του Καταλανού κόουτς και τι γίνεται με τον πλέι μέικερ.

Ο Οκάρο Ουάιτ δεν "τρελαίνει" τον Πασκουάλ αλλά...

Με το χρόνο να πιέζει πολύ και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις (με δύσκολους αντιπάλους) να τρέχουν, ο Παναθηναϊκός οφείλει να επιλέξει το καλύτερο για την ενίσχυσή του μετά και τον τραυματισμό του Γκιστ.

Η κάλυψη της θέσης "4" με παίκτη από την αμερικάνικη αγορά αποτελεί προτεραιότητα για τους Κυπελλούχους Ελλάδας αν σκεφθεί κανείς ότι στον "άσο" θα προστεθεί αργά ή γρήγορα στην εξίσωση ο Μάικ Τζέιμς.

Για το "4" λοιπόν υπάρχει πάντα "ανοιχτή" η επιλογή του Οκάρο Ουάιτ. 0 24χρονος φόργουορντ, που πέρυσι έκανε σπουδαία σεζόν στον Αρη, εξακολουθεί να κυνηγά το αμερικάνικο όνειρο στην NBDL με τους Σκάιφορς μετά το "κόψιμό" του από τους Χιτ.

Τα λεφτά που θα πάρει (αν, τελικώς, έρθει στον Παναθηναϊκό) είναι απείρως καλύτερα από την NBDL, το πρόβλημα όμως με το συγκεκριμένο μάλλον το έχει ο Πασκουάλ. Ο Καταλανός κόουτς θα προτιμούσε έναν παίκτη πιο σκληρό, πιο φίζικαλ με συνέπεια ο Ουάιτ να μην είναι, αυτήν την ώρα τουλάχιστον, η πρώτη επιλογή του.

Κοιτάει πάντως και τον πρώην παίκτη του Αρη αφού ξέρει ότι στην συγκεκριμένη εποχή ίσως να μην κατορθώσει να φέρει στην Αθήνα τον παίκτη που θέλει αφού οι επιλογές δεν είναι δα και ανεξάντλητες.

ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΡΙΓΚΙΟΝΙ

Ως προς τον άσο, ο Πασκουάλ επιθυμεί να συνεργαστεί με παίκτη έμπειρο και μπαρουτοκαπνισμένο. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σήκωσαν το τηλέφωνο και επικοινώνσαν με τον Πάμπλο Πριγκιόνι o oποίος όμως φέρεται να προτιμά επιστροφή στην Ισπανία (εκεί τον ξέρουν και τους ξέρει καλά).

Ο Παναθηναϊκός πάντως, όπως τονίστηκε και πιο πάνω, δεν θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να αποκτήσει κουμανταδόρο με δεδομένο ότι ο Τζέιμς θα επιστρέψει σε εύλογο χρονικό διάστημα. Στην εξίσωση στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει εσχάτως και ο Μποχωρίδης με ότι αυτό συνεπάγεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK