Ο Παναθηναϊκός "τελειώνει" τον Τζεντίλε

Απρόσμενη εξέλιξη στον Παναθηναϊκό, αποφασίστηκε η αποχώρηση του Νάντο Τζεντίλε

Ο Παναθηναϊκός "τελειώνει" τον Τζεντίλε

Η άμμος στην κλεψύδρα σώθηκε και ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό ως το φινάλε της σεζόν!

Ούτε τρεις μήνες συμπληρώθηκαν από τη 19η Δεκεμβρίου, όταν οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ιταλού γκαρντ/φόργουορντ, με την προοπτική να τον "αναγεννήσουν" μετά την πτωτική πορεία της τελευταίας διετίας.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έδωσε τη συγκατάθεσή του να έρθει και ο Τζεντίλε έγινε μέλος μιας ομάδας που ούτως ή άλλως έψαχνε τη χημεία της.

Να όμως που η αδυναμία του 25χρονου άσου να ενταχθεί στο "πράσινο" σύνολο και να προσφέρει τον φέρνει στην έξοδο. Ο Καταλανός τον στήριξε για μεγάλο χρονικό διάστημα και του έδειχνε εμπιστοσύνη χρησιμοποιώντας όσο μπορούσε.

Αυτός όμως αγωνιστικά αποδείχθηκε ανέτοιμος και πέρα από εκλάμψεις (Εφές, Ούνιξ, ΠΑΟΚ, Κόροιβος) δεν έδειξε... πρόοδο. Μέχρι που ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε πολύ. Ίσως και ο ίδιος να μην μπορούσε να διαχειριστεί την πίεση και την ανάγκη ν' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις κουβαλώντας το... πράσινο παρελθόν του πατέρα του.

Ο Τζεντίλε είχε 3.2 πόντους στην Ευρωλίγκα και 5.8 στη Stoiximan.gr Basket League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK