Ο Πασκουάλ δεν περιμένει (προς τον παρόν) τον Λοτζέσκι

Χρήση του δικαιώματος ν' αλλάξει παίκτη στην 6άδα των ξένων που δηλώνονται στο πρωτάθλημα έκανε ο Παναθηναϊκός πριν από τον αγώνα με το Λαύριο.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
Λοτζέσκι EUROKINISSI

Υποδεικνύει κάτι η αντικατάσταση του Ματ Λοτζέσκι με τον Κένι Γκάμπριελ; Από πολλά ως τίποτα.

Με δεδομένο ότι ο Αμερικανο-βέλγος είναι ακόμη τραυματίας (συμπλήρωσε ήδη μια εβδομάδα εκτός προπονήσεων), δεν μπορεί να βοηθήσει και η επιστροφή του στη δράση εξαρτάται από την εξέλιξη του αιματώματος που έχει στο πέλμα, ο Τσάβι Πασκουάλ αποφάσισε, προς το παρόν τουλάχιστον, να τον αφήσει εκτός ρόστερ για τη Stoiximan.gr Basket League.

Ο Λοτζέσκι δεν είναι βέβαιο το πότε θα γυρίσει, ως εκ τούτου ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να ξεμείνει από επιλογές, έστω κι αν οι δύο παίκτες παίζουν σε διαφορετικές θέσεις.

Παράλληλα ο Γκάμπριελ θα έχει την ευκαιρία ν' αγωνίζεται δυο ματς την εβδομάδα και να διατηρείται σε ρυθμό που δεν είχε από τη στιγμή που στην Ελλάδα τον αντικατέστησε ο Λεκαβίτσιους. Εφόσον ο Λοτζέσκι γυρίσει (όταν γυρίσει) υγιής ο Πασκουάλ θα κληθεί ν' αποφασίσει για την επόμενη κίνησή του.

Στο β' γύρο άλλωστε θα έχει την ευχέρεια να κάνει νέες τροποποιήσεις στο ρόστερ των "πρασίνων" και να κρίνει τι είναι καλύτερο για την ομάδα του τη δεδομένη στιγμή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK