Ο Πασκουάλ νιώθει κομμάτι της Ελλάδας που πονά

Το "κουράγιο Έλληνες" του προπονητή του Παναθηναϊκού ήρθε αφορμή το φονικό πέρασμα της φωτιάς από την Αττική. Όλη η συλλυπητήρια δήλωσή του.

Σε λίγους μήνες ο Τσάβι Πασκουάλ συμπληρώνει μια 2ετία στην Ελλάδα και όπως ο ίδιος δήλωσε αισθάνεται "κομμάτι της χώρας". Μιας χώρας που μετράει ένα-ένα τα θύματα και τις πληγές που άφησαν πίσω οι πυρκαγιές στην Αττική.

Μαζί της πονάει και ο Καταλανός προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος δήλωσε "βαθιά συγκλονισμένος γι' αυτή την τεράστια καταστροφή και τις ανθρώπινες ψυχές που χάθηκαν στην Αττική".

"Μετά από δύο χρόνια, νιώθω κομμάτι της χώρας και είμαι σοκαρισμένος. Θέλω να εκφράσω τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μου στον ελληνικό λαό και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων", συμπλήρωσε και κατέληξε με το "κουράγιο Έλληνες. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου μαζί σας".

Διαρκής ενημέρωση για τα γεγονότα από την ειδική πλατφόρμα του NEWS247 και από το Ραδιόφωνο 24/7.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!