Ο Σπανούλης, ο Διαμαντίδης και η Μύκονος

Παρεξηγημένος ή άστατος χαρακτήρας; Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε από αγαπημένο παιδί του προέδρου της Αρμάνι, έφτασε στο σημείο να τον... κατηγορούν ακόμα και για τα χαμένα χαρτιά στην τουαλέτα! Τα ξέφρενα πάρτι με τον Τζόρτζιο Αρμάνι και τον Ντάνιελ Χάκετ του Ολυμπιακού, η σέξι βραζιλιάνα σύντροφος και τα ινδάλματα του, Διαμαντίδης - Σπανούλης.

Ο Σπανούλης, ο Διαμαντίδης και η Μύκονος
gentile alessandro

Ο Ιταλός παίκτης ως γνωστόν έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Αρμάνι μέχρι και το 2018. Από την στιγμή που το γυαλί δείχνει να έχει σπάσει οριστικά με το Μιλάνο, η ιταλική ομάδα σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να τον βάλει στον "πάγο" και παροπλισμένο, αφού μόνο "χασούρα" θα είχε ακολουθώντας μία τέτοια τακτική.

Μάλιστα οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι το Μιλάνο δανείζει σκοπίμως τον παίκτη χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα. Η επιλογή αυτή έρχεται με το εξής σκεπτικό:

-- Από την στιγμή που ήταν κοινό μυστικό ότι δεν ήταν επιθυμητός πλέον στην ομάδα, ποιος σύλλογος θα έδινε χρήματα για να τον δανειστεί;

-- Σύμφωνα με τον κανονισμό 10.6 της Ευρωλίγκα ένας παίκτης μπορεί να μετακινηθεί από μία ομάδα της Ευρωλίγκα σε μία άλλη. μόνο μία φορά μέσα στην σεζόν και η μετακίνηση αυτή μπορεί να γίνει μόνο ανάμεσα στο διάστημα 31 Δεκεμβρίου και 4 Γενάρη.

Αν το Μιλάνο απαιτούσε χρηματικό ποσό για να τον παραχωρήσει δανεικό, τότε σύμφωνα με το σκεπτικό των Ιταλών ελάχιστες ομάδες θα τον διεκδικούσαν, έχοντας και αυτό τον οικονομικό βραχνά, πέρα από τις αποδοχές του παίκτη.

Η ΤΣΣΚΑ, η Φενέρ, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ιταλών θα ήταν οι πραγματικά διατεθειμένες ομάδες να πληρώσουν το κατιτίς τους για να πάρουν τον παίκτη.

Όμως ο ιταλικός σύλλογος ήθελε εξαρχής ο Τζεντίλε να πάει σε μία ομάδα της Ευρωλίγκας που θα είχε χρόνο συμμετοχής και πρωταγωνιστικό ρόλο πρωτίστως, παρά σε μία ομάδα που θα έδινε ένα ποσό για να τον δανειστεί. Γιατί;

Επειδή δεν θέλει να πέσουν οι μετοχές του το ερχόμενο καλοκαίρι. Στις 4 ομάδες που αναφέραμε παραπάνω, με εξαίρεση την λαβωμένη Μπαρτσελόνα, ο Τζεντίλε δεν θα μπορούσε να είναι από τα πρώτα βιολιά.

Το μπάι άουτ που υπάρχει στο συμβόλαιο του για να αποχωρήσει από τον ιταλικό σύλλογο, είτε για το ΝΒΑ είτε για άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, είναι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Το Μιλάνο προστατεύει την επένδυση του και δεν θέλει να έχει χάσει αξία ο παίκτης μέχρι το καλοκαίρι.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ

Hρήξη ανάμεσα στις δυο πλευρές ήρθε ουσιαστικά το καλοκαίρι, παρόλο μάλιστα που το Μιλάνο κατέκτησε το σκουντέντο και θα περίμενε κανείς το κλίμα να είναι πανηγυρικό και όλα να είναι "μέλι γάλα" ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο ιταλικός σύλλογος ωστόσο θεώρησε ότι τοtimingήταν λάθος όταν ο Τζεντίλε μετά από την σειρά με την Ρέτζιο Εμίλια στους τελικούς, δήλωσε ότι εκείνο ίσως ήταν το τελευταίο του ματς με την φανέλα της Αρμάνι, μετά από 3.5 χρόνια.

Λίγους μήνες αργότερα, μετά το τέλος του Σούπερ Καπ, ο πρόεδρος της Αρμάνι Ολίβιο Πρόλι δηλώνει ότι ο Τζεντίλε δεν θα γινόταν ποτέ ξανά αρχηγός του Μιλάνο. Μάλιστα δεν διστάζει να τον κριτικάρει αυστηρά και ίσως να τον προσβάλει λέγοντας: « Πρέπει να αποφασίσει αν θα θέλει να είναι αγόρι ή άντρας…»

Στις αρχές του Νοεμβρίου ο Τζεντίλε ένοιωθε ότι ήταν στο στόχαστρο και ότι θα κατηγορείτο για οτιδήποτε στραβό συνέβαινε στην ομάδα της Λομβαρδίας. Δεν μπορούσε να χωνέψει ότι από το καλοκαίρι κιόλας είχε περιθωριοποιηθεί για χάρη του Σιντσιαρίνι.

Δείγμα της αγανάκτησης του, το ότι ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στοInstagramστην οποία απεικονιζόταν σε αφίσα σαν καταζητούμενος.

Φιλικό του πρόσωπο είχε δηλώσει τότε χαριτολογώντας ότι ακόμα και το χαρτί της τουαλέτας να έλειπε από το γήπεδο, ο Τζεντίλε θα ήταν πιθανότατα ο νούμερο ένα ύποπτος.

Το γυαλί έσπασε οριστικά σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο την Βιτόρια για την Ευρωλίγκα, όταν δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην ισπανική ομάδα, τιμωρώντας με αυτόν τον τρόπο ο Ρέπεσα για μία κλωτσιά που είχε δώσει νωρίτερα στην μπασκέτα. Οι σχέσεις του άλλωστε δεν ήταν ποτέ οι καλύτερες με τον προπονητή του.

Ο Σπανούλης, ο Διαμαντίδης και η Μύκονος

Η ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ ΜΝΗΣΤΗ ΤΟΥ, Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ, Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΜΥΚΟΝΟ

Ο Ιταλός διεθνής έχει δηλώσει φαν των Λ.Α Λέικερς. Το ίνδαλμα του είναι ο Κόμπε Μπράιαντ. « Είμαι Λέικερς, από τότε που ήμουν παιδί» έχει πει ο Τζεντίλε.

Το 2016 ήταν δύσκολη σεζόν από το ξεκίνημα της χρονιάς αγωνιστικά για τον Τζεντίλε. Είχε δυο τραυματισμούς, που είχαν στοιχίσει τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά στον 23χρονο παίκτη από το Μανταλόνι.

Είναι αρραβωνιασμένος με τον βραζιλιάνα μοντέλα Ισαμπέλ Κουτρίμ, με την οποία όμως λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δυο, δεν παίρνανε αρκετό χρόνο μαζί, όπως έχει εκμυστηρευτεί ο ίδιος.

Είναι λάτρης τωνvideogames, για κάποια μάλιστα έχει « ρίξει τρελά ξενύχτια». Αγαπημένος του μουσικός είναι οLilWayne. Είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Τζόρτζιο Αρμάνι. Μάλιστα ήταν παρών τον Ιούλιο στο πάρτι του 82χρονου μόδιστρου, στην Φορμεντέρα, στο οποίο έρεε άφθονη σαμπάνια. Ένα πάρτι που όπως ήταν φυσικό είχε δεκάδες καλλονές με μικροσκοπικά μπικίνι. Παρευρέθηκε επίσης και ο Ντάνιελ Χάκετ του Ολυμπιακού.

Έχει δηλώσει ότι η μητέρα του είναι αυτή που του έδωσε κίνητρο και τον ώθησε στον αθλητισμό. Μάλιστα είχε πει ότι επειδή έπαιρνε βάρος εύκολα, τον είχε γράψει στην κολύμβηση αρχικά, στην συνέχεια ποδόσφαιρο και έπειτα χόκεϊ, αλλά στο τέλος τον κέρδισε το μπάσκετ εξαιτίας των φίλων του. Όλα ξεκίνησαν όταν 11-12 ετών επέστρεψε στην Ιταλία από την Αθήνα, όταν και έληξε η συνεργασία του πατέρα του με τον Παναθηναϊκό.

Σε ερώτηση το 2013 ποιους παίκτες αγαπάει και σε ποιους θέλει να μοιάσει, είχε δηλώσει: "Στον Μποντιρόγκα, τον πατέρα μου, τον Σπανούλη και τον Διαμαντίδη".

Λατρεύει να βγαίνει με τους φίλους του και να το ρίχνει και έξω. Το Μιλάνο έχει άλλωστε αρκετά βραδινά στέκια και ο Τζεντίλε ήταν θαμώνας σε αρκετά από αυτά. « Είμαι νέος και δεν μου αρέσει να κρύβομαι…αρέσκομαι να βγαίνω με φίλους και να περνάω καλά..» έχει ομολογήσει ο ίδιος.

Το καλοκαίρι του 2015 είχε πρόταση από την Μπαρτσελόνα, αλλά είχε απαντήσει αρνητικά τότε. Για να υπογράψει στην συνέχεια τριετές συμβόλαιο με την Αρμάνι. Μάλιστα το όχι και την απόφαση του να παραμείνει στο Μιλάνο, την είχε πάρει ενώ έκανε τις διακοπές του στην Ελλάδα και στην Μύκονο.

Η αγαπημένη του ταινία είναι τοScarface. Αγαπημένοι του ηθοποιοί, ο Αλ Πατσίνο και η Σάντρα Μπούλοκ. Αγαπημένη του πόλη είναι η Αθήνα, λατρεύει την θάλασσα και τις διακοπές, τα ελληνικά νησιά και τις Μαλβίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Πράσινος": Στον Παναθηναϊκό ο Τζεντίλε!
Οταν ο μπαμπάς Τζεντίλε άφηνε άφωνο το ΣΕΦ!
Αυτοανακοινώθηκε μέσω instagram ο Τζεντίλε!
Τρέλα οπαδών για Τζεντίλε!
Ο Emiliano Carchia στο Contra.gr για τον Τζεντίλε: "Δεν είναι αυτός που ήταν αλλά μπορεί να ξαναγίνει!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK