Ο βοηθός που δεν... ήθελε ο Πεδουλάκης

Η διαφωνία στη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου ήταν το σημείο τριβής που οδήγησε στο διαζύγιο μεταξύ Παναθηναϊκού και Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο βοηθός που δεν... ήθελε ο Πεδουλάκης
Πεδουλάκης Γιαννακόπουλος

Η αιφνίδια παραίτηση του Αργύρη Πεδουλάκη από τον Παναθηναϊκό είχε συγκεκριμένο υπόβαθρο, τουλάχιστον όπως διαρρέει από την "πράσινη" ΚΑΕ.

Σίγουρα η συντριβή στο ΣΕΦ έπαιξε το ρόλο της. Ειδάλλως τη Δευτέρα δεν θα υπήρχε η συνάντηση του Έλληνα κόουτς με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για εξηγήσεις και απόδοση ευθυνών. Όπως ρόλο έπαιξε και η διαχείριση ειδικών καταστάσεων εντός της ομάδας με αποκορύφωμα τον τραυματισμό του Τζέιμς.

Ωστόσο ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού" ήταν διατεθειμένος να στηρίξει τον "Άρτζι" παρά το -25 από τον Ολυμπιακό και να του δώσει χρόνο να υλοποιήσει το πλάνο του. Το είχε κάνει και πέρυσι τον Ιανουάριο με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Απλώς, όπως και τότε, ήθελε να επέμβει δραστικά πριν να είναι αργά. Πώς; Ενισχύοντας το υπάρχον σταφ μ' έναν προπονητή από τις ΗΠΑ, ο οποίος θα είχε αποκλειστική αρμοδιότητα το επιθετικό πλάνο.

Μάλιστα, όπως ελέχθη από τους "πράσινους", είχε υπογραφεί όρος στο συμβόλαιο του καλοκαιριού πως θα δρομολογηθεί κάτι τέτοιο. Ο Πεδουλάκης είχε "τρενάρει" την πρόσληψη του εν λόγω προσώπου δείχνοντας εμπιστοσύνη στους συνεργάτες που είχε διαλέξει. Μετά τα όσα μεσολάβησαν και τις δύο εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έθεσε ξανά τον όρο στο τραπέζι.

Ο Έλληνας κόουτς όμως διαφώνησε και υπέβαλε την παραίτησή του. Η οποία και, υπό αυτές τις συνθήκες, έγινε αποδεκτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τέλος ο Πεδουλάκης, Γκέρσον το πρώτο όνομα
Οι κραδασμοί του -25 και η διαχείριση της κρίσης...

News 24/7

24MEDIA NETWORK