Οι νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η Αdidas αποκάλυψαν τις νέες εμφανίσεις που θα φορά η ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2015/16, παρουσία χιλιάδων φιλάθλων στη μεγάλη αποψινή γιορτή του "τριφυλλιού" στο ΟΑΚΑ.

Οι νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού

Με σύνθημα “We own the game. We own the city”, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις που σχεδίασε αποκλειστικά γι’ αυτόν η Adidas, κατά τη διάρκεια της αποψινής γιορτής του "τριφυλλιού" στο ΟΑΚΑ.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μαζί με τους παίκτες Τζέιμς Γκιστ, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Λευτέρη Μποχωρίδη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο είναι οι πρωταγωνιστές της ξεχωριστής φωτογράφησης για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων.

Πρώτη φορά τέσσερις εμφανίσεις για τη σεζόν 2015/16

Για πρώτη φορά φέτος, ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει τέσσερις ξεχωριστές εμφανίσεις, με την τέταρτη να διαθέτει την καινοτόμο κοντομάνικη φανέλα της adidas, προσφέροντας στους φίλους της ομάδας μια διαφορετική επιλογή ένδυσης. Οι νέες ολοπράσινες κοντομάνικες φανέλες, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν σε επιλεγμένους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος "Basket League ΣΚΡΑΤΣ", είναι κατά 26% ελαφρύτερες και ενσωματώνουν την τεχνολογία adizero, που επιτρέπει τη βέλτιστη απόδοση των αθλητών στο γήπεδο. Τα χρώματα των φετινών βασικών εντός και εκτός έδρας εμφανίσεων του Παναθηναϊκού είναι o κλασικός συνδυασμός πράσινου και λευκού, με μια πρωτότυπη οριζόντια ρίγα να ξεχωρίζει, ενώ η τρίτη εμφάνιση της ομάδας είναι σε γκρι χρώμα. Μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια στα σορτσάκια των εμφανίσεων είναι τα έξι αστέρια που αντιστοιχούν στις ισάριθμες κατακτήσεις του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού

Οι εμφανίσεις του Παναθηναϊκού έχουν κατασκευαστεί από 60% ανακυκλωμένα υλικά και ενσωματώνουν την τεχνολογία Revolution 30, την οποία συναντάμε και στις εμφανίσεις του ΝΒΑ. Οι εμφανίσεις με τεχνολογία Revolution 30 αποτελούνται από έναν ελαφρύ ενιαίο ιστό που στεγνώνει δύο φορές πιο γρήγορα και βελτιώνει τις αγωνιστικές επιδόσεις των αθλητών, επιτρέποντάς τους να είναι ακόμα πιο γρήγοροι στο παρκέ, ενώ το σώμα τους αναπνέει καλύτερα. Οι νέες εμφανίσεις χρησιμοποιούν επίσης τις τεχνολογίες ClimaCool και Formotion, που συνδυαστικά προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού

Ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Ηλίας Κατσογιάννης, δήλωσε σχετικά με τις νέες εμφανίσεις της ομάδας: "Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει και πάλι την προσπάθειά του για την κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σε αυτή την προσπάθεια έχουμε για άλλη μια σεζόν δίπλα μας την κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών, την adidas. Οι φετινές εμφανίσεις της ομάδας προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών για τους φιλάθλους μας και με την προσθήκη της νέας κοντομάνικης φανέλας είμαστε σίγουροι πως όλοι θα βρουν εκείνη που τους ταιριάζει για να πανηγυρίσουν φορώντας τη τις νέες επιτυχίες του συλλόγου μας".

Οι νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού

Η Brand Director της adidas Νοτιοανατολικής Ευρώπης, κ. Μαριάννα Ρεμπάπη, ανέφερε από την πλευρά της: " Η συνεργασία μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μακρόχρονη και εξαιρετικά επιτυχημένη. Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα στο μπάσκετ και με τις φετινές του εμφανίσεις, που συνδυάζουν καινοτομία και πρωτοποριακό σχεδιασμό, αποδεικνύει πως βρίσκεται στη θέση του οδηγού σε όλα τα επίπεδα".

Οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού για την σεζόν 2015/16 είναι διαθέσιμες στα καταστήματα adidas, στο νέο PAOShop στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς και online στο paoshop.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK