Ομπράντοβιτς: "Μαλ...τα περί διαφοράς στα χρήματα"

Μιλώντας στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που έσπευσαν να τον υποδεχθούν στο "Ελ Βενιζέλος" ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε ότι η διαφωνία του με τον Παναθηναϊκό δεν έχει να κάνει με τα χρήματα.

Οπως είχε προαναγγελθεί, οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Δημήτρη Ιτούδη στο αεροδρόμιο "Ελ Βενιζέλος".

Οι συγκεντρωμένοι οπαδοί ζήτησαν από τον Ζοτς να παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού αλλά ο Σέρβος κόουτς δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του.

Χαρακτηριστικά τόνισε: "Το ξέρω ότι υπάρχει σεβασμός και για αυτό έχω μείνει τόσα χρόνια στην ομάδα.Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένεια μου, αλλά καταλαβαίνετε ότι πρέπει να συζητήσουμε ξανά με τη διοίκηση για να φτιάξουμε το θέμα", χρησιμοποιώντας τη φράση "to fix it".

"Αυτά που γράφουν οι εφημερίδες ότι δηλαδή τα χαλάσαμε για τα χρήματα είναι μαλ... (bullshit). Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα".

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!