Οριστικό: Ο Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό!

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα είναι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού. Ο Σέρβος κόουτς υπέγραψε το συμβόλαιο που του προσέφεραν οι "πράσινοι" και θα διαδεχθεί τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στον πάγκο του τριφυλλιού.

Οριστικό: Ο Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό!

Είναι πλέον οριστικό! Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, βάζοντας την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι πράσινοι.

Η συμφωνία έκλεισε το πρωί του Σαββάτου (27/6) μετά από ραντεβού του μάνατζερ του Τζόρτζεβιτς, Τότο Ριτσότι, με τους παράγοντες του Παναθηναϊκού. Ο Ιταλός ατζέντης μελέτησε εξονυχιστικά τους όρους που πρότειναν οι πράσινοι και τελικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Contra.gr, το συμβόλαιο που του έστειλε ο Παναθηναϊκός ξεπερνά τις 800.000 ευρώ ετησίως και αφού ξεπεράστηκε και το εμπόδιο της σερβικής ομοσπονδίας, ο 47χρονος κόουτς έδωσε το τελικό "οκ" στο τριφύλλι.

Οριστικό: Ο Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό!
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Στο τεχνικό επιτελείο του Τζόρτζεβιτς θα είναι δύο Σέρβοι ως βοηθοί του, ο ένας εκ των οποίων είχε διατελέσει και διεθνής με την εθνική της χώρας του. Πλέον είναι θέμα ωρών και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Οι όροι που θέτει Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός-Τζόρτζεβιτς: Αυτά του δίνει για να υπογράψει

Μια "ανάσα" από τις υπογραφές με Τζόρτζεβιτς ο Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK