Ούτε ο Λάνγκφορντ έχει πιστέψει ότι κατέληξε στον ΠΑΟ

Τα λόγια του νέου Αμερικανού του Παναθηναϊκού πιστοποιούν την επιθυμία του να βρεθεί ξανά σ' ένα περιβάλλον που θα του εξασφαλίζει συμμετοχή στο υψηλότερο επίπεδο ασχέτως των χρημάτων που θα λαμβάνει!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / UNICS KAZAN - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
Κιθ Λάνγκφορντ EUROKINISSI

Με το μελάνι να μην έχει στεγνώσει ακόμη στο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό, ο Κιθ Λάνγκφορντ, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε το Σάββατο, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι τού έφερε η ζωή δυο μήνες πριν συμπληρώσει τα 35 χρόνια του.

" Ιδανικά", ήταν η λέξη με την οποία περιέγραψε ο Αμερικάνος γκαρντ την αίσια έκβαση της κουβέντας του με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού", μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά του.

" Ήθελα να επιστρέψω στην Euroleague. Να βρω μια ομάδα τέτοιου επιπέδου. Αλλά η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Κάτι ακόμα καλύτερο", συμπλήρωσε στην ιστοσελίδα των "πρασίνων" εξηγώντας πως πάντα προτεραιότητά του είναι " να ξέρω από νωρίς που θα βρίσκομαι, που θα παίζω μπάσκετ για να μην έχω αυτή την έγνοια στο μυαλό μου. Και φέτος κατάφερα να τελειώσω νωρίς με αυτό το θέμα".

Αυτή ακριβώς την ανάγκη του Λάνγκφορντ να επανέλθει στο ανώτερο επίπεδο εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός προκειμένου να τον δεσμεύσει για τον επόμενο χρόνο που δεν θα τον βγάλει εκτός μπάτζετ και να κλείσει την περιφερειακή γραμμή του μ' έναν παίκτη που θα συμπληρώσει τον Καλάθη, τον Παππά και τον Λεκαβίτσιους στο 1-2.

News 24/7

24MEDIA NETWORK