Παλεύει για να επιστρέψει ο Μπατίστα

Ο Εστέμπαν Μπατίστα άρχισε να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού. Τι συνέβη με τον Νέλσον και πώς εξελίσσεται ο τραυματισμός του Παππά.

Παλεύει για να επιστρέψει ο Μπατίστα
Μπατίστα Παναθηναϊκός μπάσκετ INTIME SPORTS

Κορυφώνεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή στο ΣΕΦ.

Τα καλά νέα για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο είχαν να κάνουν με τον Εστέμπαν Μπατίστα. Ο Ουρουγουανός σέντερ του Παναθηναϊκού, που έλειψε όλο το προηγούμενο διάστημα λόγω θλάσης, άρχισε ν' ανεβάζει ρυθμούς. Την Παρασκευή ακολούθησε μέρος του προγράμματος και έδειξε ότι θα κάνει προσπάθεια να προλάβει την πρώτη μάχη με τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου.

Αν θα είναι στην αποστολή, θα εξαρτηθεί από την κατάστασή του στην προπόνηση του Σαββάτου, όταν θα επιχειρήσει να δοκιμάσει να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς, και φυσικά από τη συνεννόηση που θα έχουν το τεχνικό με το ιατρικό επιτελείο του "τριφυλλιού".

Τα απρόοπτα δεν έλειψαν από την προπόνηση, αφού χτύπησε στο πηγούνι ο ΝτεΜάρκους Νέλσον. Μάλιστα ο Αμερικάνος γκαρντ χρειάστηκε να κάνει ράμματα για να επουλωθεί το σκίσιμο που είχε. Δεν τίθεται πάντως θέμα απουσίας του από την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους".

Εν τω μεταξύ, ομαλά εξελίσσεται η πορεία της αποθεραπείας του Νίκου Παππά, μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι πλέον σε θέση να περπατάει μόνος του χωρίς πατερίτσες και σιγά-σιγά αρχίζει να γυμνάζεται. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Παρασκευή πήγε στο γυμναστήριο του ΟΑΚΑ ακολουθώντας πρόγραμμα με βάρη. Χωρίς βέβαια να πιεστεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK