Πανηγύρισε και ο Σισέ!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ όχι μόνο δεν ξεχνάει τον Παναθηναϊκό, αλλά παρακολουθεί και τα παιχνίδια των "πράσινων" στο μπάσκετ πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ! Δείτε τι ανέβασε στο Instagram.

Djibril Cisse of Panathinaikos FC during the Greek Super League match against Olympiacos in Athens Saturday Oct. 30, 2010. (AP Photo/Dimitri Messinis)
Djibril Cisse of Panathinaikos FC during the Greek Super League match against Olympiacos in Athens Saturday Oct. 30, 2010. (AP Photo/Dimitri Messinis) AP

Μπορεί να έμεινε στους "πράσινους" μόλις δυο σεζόν, όμως το δέσιμο του με τους φίλους του "τριφυλλιού" είναι ξεχωριστό. Σε σημείο που έχει κάνει τατουάζ τον Παναθηναϊκό στο σώμα του!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην παρακολουθήσει τον 5ο μπασκετικό τελικό στο ΣΕΦ, όπου οι πράσινοι πανηγύρισαν την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος.

Ο Γάλλος πανηγύρισε με μία φωτογραφία με το σήμα του μπασκετικού Παναθηναϊκού και το μήνυμα:«Chhhhhhhaaaaaaaammmmmmmppppiiiioonnssssss #pao #6stars» που ανέβασε στο instagram.

News 24/7

24MEDIA NETWORK