"Πάντα δίπλα μας ο Παύλος Γιαννακόπουλος"

Τα αστέρια του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Αντώνης Φώτσης, ο Στόγιαν Βράνκοβιτς και ο Φραγκίσκος Αλβέρττης έδωσαν το παρών στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ ενόψει της εκδήλωσης της πράσινης ΚΑΕ "Honouring our Legacy".

"Πάντα δίπλα μας ο Παύλος Γιαννακόπουλος"
Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Απουσίασα μόνο ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, καθώς θα βρίσκεται στη χώρα μας την Τετάρτη (23/09), μαζί με τους Σάσα Τζόρτζεβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Όγκνιεν Κούζμιτς.

"Πάντα δίπλα μας ο Παύλος Γιαννακόπουλος"

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης:

Βράνκοβιτς: "Πρώτα απ" όλα πρέπει να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ με όλους αυτούς τους παίκτες και είμαι πολύ περήφανος που είμαι κι εγώ κομμάτι αυτού. χαίρομαι ιδιαιτέρως γιατί αυτός ο κόσμος ήταν κοντά στην ομάδα κάθε στιγμή. Ήμουν διεθνής με την εθνική ομάδα της πρώην Γιουγκοσλαβίας και ο Αλβέρτης ήταν εδώ. Ήταν ένας πολύ καλός παίκτης σε όλους τους τομείς και πίστεψα πως θα γίνει ένας μεγάλος παίκτης και ήμουν θετικός στην συνεργασία μας".

Για την καλύτερη στιγμή του στον Παναθηναϊκό, είπε: "Ήταν το πρώτο διεθνές τρόπαιό μου. Έπαιξα τέσσερα χρόνια εδώ και κάποιες φορές πήραμε την πρόκριση σε Φάιναλ Φορ αλλά χάναμε στον ημιτελικό. Την στιγμή εκείνη παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή. Θυμάμαι ότι χάσαμε την μπάλα στην επίθεση και έκανε το μπλοκ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα".

"Πάντα δίπλα μας ο Παύλος Γιαννακόπουλος"
Αλβέρτης-Βράνκοβιτς-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Σχολιάζοντας τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τόνισε: "Ήρθα στον Παναθηναϊκό το 1992 και ο κύριος Παύλος ήταν πρόεδρος. Η πρώτη συζήτηση που είχαμε ήταν πως ήθελε να φτιάξει μια μεγάλη ομάδα. Όπως είπε και ο Αλβέρτης ήταν πρόεδρος της ομάδας, αλλά ήταν πάντα εκεί για την ομάδα και μας εμψύχωνε και πάντα ο αδερφός του ήταν μαζί μας".

"Πάντα δίπλα μας ο Παύλος Γιαννακόπουλος"
Αλβέρτης-Βράνκοβιτς-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Αλβέρτης: "Ο καθένας από εμάς που αγωνίζεται σε αυτή την ομάδα και ζει έντονες στιγμές και ζει επιτυχίες και ελάχιστες αποτυχίες δημιουργεί φιλίες που αντέχουν στον χρόνο. Γι αυτό βλέποντας ελάχιστους παλιούς συναγωνιστές τα συμπεράσματα είναι θετικά και ας άσπρισαν τα μαλλιά μας και τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανή. Είναι τιμή μας η εκδήλωση αλλά και για άλλα παιδιά που αγωνίστηκαν και έγραψαν ιστορία και αυτό δείχνει το μεγαλείο της ομάδας του Παναθηναϊκού που σέβεται και τιμά τους ανθρώπους που έφτασαν ως εδώ. Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια και ελπίζω όλοι να απολαύσουμε την εκδήλωση".

"Πάντα δίπλα μας ο Παύλος Γιαννακόπουλος"
Αλβέρτης-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

"Είναι μεγάλη τιμή και για μένα να δω μια βράβευση για τον Παύλο Γιαννακόπουλο που έφτασε τον Παναθηναϊκό ως εδώ και βραβεύεται όπως του αξίζει. Είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση και αξίζουν πολύ περισσότερα. Έχω παίξει και με τα 4 παιδιά της πεντάδας και για μένα είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από το παρελθόν και το πρόσφατο παρών. Ελπίζω να απολαύσουμε τη βραδιά και να είμαστε χαρούμενοι".

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: "Δεν είναι το θέμα μια υπογραφή. Είναι οι νίκες και οι ήττες που έβλεπες πόσο τον νοιάζει κάποιον η ομάδα. Η συνέπεια είναι μεγάλο πράγμα. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν έλειψε ούτε μέρα. Ο Παναθηναϊκός ήταν η ζωή του. Η αγάπη είναι κάτι που τον βοήθησε να μεγαλουργήσει".

"Πάντα δίπλα μας ο Παύλος Γιαννακόπουλος"
Αλβέρτης-Βράνκοβιτς-Παναθηναϊκός-Διαμαντίδης INTIME SPORTS

Φώτσης: "Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ τον κόσμο και τους παράγοντες που κάνουν πολύ καλή δουλειά. Όσα χρόνια βρισκόμαστε εδώ δώσαμε τα πάντα. Σίγουρα δεν θα έχουμε μόνο θετικά αποτελέσματα, αλλά δίνουμε το 100% πάντα και ο κόσμος συμπαραστέκεται και είναι δίπλα μας. Ελπίζω να κάνουμε μια ωραία γιορτή".

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: "Ο πολύς ο κόσμος και όσοι δεν έχουν ζήσει με τον κύριο Παύλο στέκονται στα λεφτά. Δεν είναι έτσι όμως. Την επιθυμία του την έκανε έργο, βρισκόταν και βρίσκεται δίπλα μας, μας έβλεπε σαν παιδιά του και δεν μας έβλεπε σαν παίκτες που ήθελε να φέρουν μόνο αποτελέσματα. Μας μιλούσε και μας βοηθούσε συνέχεια".

"Πάντα δίπλα μας ο Παύλος Γιαννακόπουλος"
INTIME SPORTS

Διαμαντίδης: "Είναι μεγάλη τιμή ότι με επέλεξαν στην καλύτερη πεντάδα. Να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού που το εκτίμησε. Εύχομαι ο κόσμος που θα έρθει να περάσει πολύ ωραία. Θα έρθει να δει παίκτες που έπαιξαν στο παρελθόν αλλά και παίκτες από την φετινή ομάδα και ελπίζω να περάσει ωραία".

Για την εκκίνηση της τελευταίας σεζόν του: "Κάθε χρονιά που ξεκινάει με τον Παναθηναϊκό είναι πρόκληση και δεν θα μπορούσε αλλιώς. Είναι μεγάλη η χαρά για μένα αλλά η ομάδα έχει στόχους υψηλούς και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας. Το αυριανό δεν θα έχει σχέση με αυτά. Θα το χαρούμε όλοι αλλά ξέρουμε τους στόχους μας θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και στο τέλος θα δούμε".

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: "Ο κύριος Παύλος όταν με έβλεπε το πρώτο που με ρωτούσε ήταν τι έκανε η μάνα μου και ο πατέρας μου. Από εκεί καταλαβαίνετε τι άνθρωπος είναι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK