Παππάς: "Σεβασμό σε Σπανούλη - Πρίντεζη"

Ο Νίκος Παππάς τόνισε πως στόχος του είναι να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το γεγονός πως διαθέτει ποιοτικό κορμό με Έλληνες παίκτες όπως οι Σπανούλης - Πρίντεζης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Βασική διαφορά ήταν ότι το 2014 κρίθηκε στη δική μας έδρα. Πολλά κοινά στοιχεία. Την πρώτη χρονιά αλλάξαμε προπονητή στο τέλος εμείς χαμογελάσαμε. Ακόμη ένα πρωτάθλημα, το αξίζαμε, θα το χαρούμε.

Ιδιαίτερο για εμένα δεν ήταν. Έχει γίνει ρουτίνα. Δεν ξέρω αν θα κατάφερνα να καθιερωθώ, να έχω μια νορμάλ χρονιά. Σημασία έχει ότι στο τέλος βοήθησα κι εγώ να πάρουμε το πρωτάθλημα", είπε αρχικά και συνέχισε για τη φετινή σεζόν:

"Έχω περάσει διάφορα. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Ένιωσα ότι η ομάδα έχει την ανάγκη από άλλα πράγματα, σκοράρισμα έχει, άρα μπορούσα να βοηθήσω σε άλλους τομείς. Σίγουρα κέρδισα κι εγώ πράγματα".

Για τον Ολυμπιακό και την λογομαχία που είχε στον 4ο τελικό με τον Βασίλη Σπανούλη είπε: "Δεν χρειάζεται να το ξαναπούμε. Ο σεβασμός γι αυτά τα παιδιά είναι απεριόριστος. Υπήρξα συμπαίκτης τους και τους βλέπω να παίζουν στην Ευρώπη να φτάνουν τελικούς. Συγχαρητήρια σε όλους σε Σπανούλη - Πρίντεζη. Ο Ολυμπιακός είναι ένα καλό παράδειγμα γιατί με Έλληνες φτάνει ψηλά στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό το ελληνικό στοιχείο, να ξέρει που παίζεις.

Δεν έχω υπάρξει μέλος της Εθνικής για να νιώθω ότι είναι ρουτίνα μου. Αν κρίνει ο προπονητής ότι μπορώ να βοηθήσω θα είμαι εκεί".

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!