Πασκουάλ: "Με πληρώνουν για να κερδίζω"

Ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει ο δικός του Παναθηναϊκός να νικάει παντού και πάντα, δίχως να σκέφτεται ποιος και πόσο μένει στο παρκέ. Τι είπε για τον Παππά.

Πασκουάλ: "Με πληρώνουν για να κερδίζω"

Οι δυο σερί νίκες επί του Ολυμπιακού είναι λογικό ν' ανεβάζουν και τον Τσάβι Πασκουάλ στα μάτια όλων. Ο Καταλανός κόουτς πάντως δεν στέκεται εκεί, ξέρει ότι ο δρόμος είναι μακρύς και θέλει να φτιάξει έναν Παναθηναϊκό που δεν θα χάνει, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Μετά το ντέρμπι δήλωσε: " Αρχίσαμε νευρικά με άσχημα ποσοστά, αλλά από το δεύτερο δεκάλεπτο κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Στο τρίτο ως συνολική παρουσία και στο τέταρτο καθαρίσαμε το ματς παίρνοντας τη σημαντική νίκη.

Ο Παππάς βρίσκεται σ' ένα σωστό σημείο ωριμότητας και αυτό θέλω απ' αυτόν. Γιατί χρειάζομαι παίκτες που είτε είναι σε καλή είτε σε κακή βραδιά να είναι θετικοί για την ομάδα. Δεν ήταν το μόνο ματς που ήταν τόσο σημαντικός.

Είναι πιθανό να παίξουμε πολλές φορές εφέτος με τον Ολυμπιακό και κάθε παιχνίδι θα είναι καινούριο. Αυτό που τώρα πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωθούμε εκτός έδρας την Ευρωλίγκα.

Ο Ρίβερς είναι σε μεγάλη φόρμα, με μένα παίζει πολύ καλά. Δεν λέω ότι δεν έπαιζε καλά πριν, λέω αυτό που βλέπω τώρα και μακάρι να συνεχίσει το ίδιο. Αυτός και ο Σίνγκλετον ήταν οι πιο ορατοί στο παρκέ, αλλά πολλοί παίκτες έπαιξαν καλά ακόμη κι αν δεν σκόραραν.

Εμένα ο Παναθηναϊκός με πληρώνει για να κερδίζω και όχι για να κερδίζω με κάποιον παίκτη ή με παίκτες που έχουν παίξει συγκεκριμένα λεπτά. Υπάρχουν στιγμές για τον καθένα. Όταν θεωρείς ότις έχεις βρει ένα δρόμο, πρέπει να τον ακολουθήσεις μέχρι τέλους. Ιδίως σε ντέρμπι, που όταν δεις παίκτες να έχουν το μομέντουμ πρέπει να στηριχθείς σε αυτούς. Ξέρω ότι είδηση είναι ο παίκτης που δεν παίζει τόσο όταν κερδίζεις όσο και όταν χάνεις.

Εμείς πρέπει να ψάχνουμε πάντα τον παίκτη που είναι στην καλή βραδιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Περίπατο χωρίς να αρέσει ο Παναθηναϊκός, δώρα του Πασκουάλ!
Ολοι χαρούμενοι!
Γιαννακόπουλος: "Κλαυσίγελος, να δω τι θα πει ο προπονητής του Ολυμπιακού"
Ρίβερς "έπνιξε" τον Ολυμπιακό στον ΟΑΚΑ, δεν καλύφθηκε η διαφορά

News 24/7

24MEDIA NETWORK