Πασκουάλ: "Ούτε για τη διαιτησία μιλάω ούτε για δικαιολογίες ψάχνω"

Ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε λόγο για κυριαρχία του Παναθηναϊκού στον 4ο τελικό, έπλεξε το εγκώμιο του Νικ Καλάθη και έσπευσε να συμπληρώσει ότι δεν ασχολείται με τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καταλανός κόουτς των "πράσινων": Eυχαριστώ το κοινό μας για την υποστήριξή του στο σημερινό παιχνίδι. Αφιερωνουμε τη νίκη στον κόσμο που στενοχωρήσαμε μετά το προηγούμενο αποτέλεσμα και την προσπάθεια που κάναμε στα τελευταία πέντε λεπτα του. Απόψε κάναμε ενά πληρες παιχνίδι και κυριαρχήσαμε. Υπήρξαν λάθη που δεν μπορείς να αποφύγεις σε έναν τελικό, όμως τα θετικά στοιχεία ήταν περισσότερα από τα αρνητικά" εξήγησε ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε κάνοντας

Το απόγευμα έμαθα ότι ήταν έτοιμος o Kαλάθης. Έχει μεγάλη καρδιά και μεγάλη επιθυμία. Αυτό που έκανε απόψε είναι σπουδαίο. Είμαι ευτυχισμένος για εκείνον γιατί μετά την προσπάθεια που έκανε, είχε μια πολύ καλή εμφάνιση. Ήξερα ότι θα μας βοηθούσε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε αντίπαλος σου επιτρέπει κάποια πράγματα και κάποια όχι. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει απάντηση για όλα.

Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια στο ΣΕΦ, πρέπει να παίξουμε καλύτερα στα τελευταία λεπτά. Δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες, δεν θέλω να μιλάω για τη διαιτησία ή για τραυματίες παίκτες. Το μυαλό μου βρίσκεται σε αυτό που μπορώ να ελέγξω, η δουλειά μου είναι να προετοιμάσω τους αθλητές μου τακτικά και να μην κάνω λάθη σε κρίσιμες στιγμές ενός αγώνα".

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!