Πεδουλάκης: "Πρέπει να διαβάζουμε τον αντίπαλο"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης περιμένει βελτίωση σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού μετά το 2-0 επί του Κολοσσού. Ικανοποιημένος ο Λυκογιάννης.

Πεδουλάκης: "Πρέπει να διαβάζουμε τον αντίπαλο"
Πεδουλάκης Παναθηναϊκός πλέι οφ

Θέλει ν' αλλάξει τον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης και δεν το κρύβει. Περιμένει δε από τους παίκτες του ν' ανταποκριθούν.

Μετά τη δεύτερη νίκη επί του Κολοσσού δήλωσε: " Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Θα μας βοηθήσει για να δούμε τα λάθη μας. Η Ρόδος έπαιξε αυτοματοποιημένα και ήταν εύστοχοι στο σουτ τριών πόντων. Είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνά μας και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας σε κάποια κομμάτια και αυτό είναι λογικό, αφού δεν το έχουμε δουλέψει πολύ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με περισσότερη ενέργεια, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε τι παίζει η αντίπαλη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε το κομμάτι αυτό. Υπάρχει και το θετικό ότι προσπαθήσαμε να πασάρουμε την μπάλα και είχαμε 21 ασίστ με 8 λάθη. Αυτό δείχνει τη διάθεση των παιδιών να βοηθήσει ο ένας τον άλλον"

Ο Άρης Λυκογιάννης έκανε τον απολογισμό της σεζόν που έφερε τον Κολοσσό στην 7η θέση. " Ένα μικρό σχόλιο για το παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας στο κλείσιμο της σεζόν. Παίξαμε έξυπνα και είχαμε περίσσευμα ενέργειας, παρά το γεγονός πως στερηθήκαμε τον Σαλούστρο. Είχαμε καλή περιφερειακή μέρα και ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί.

Από 'κει και πέρα, τελειώνει μία σεζόν πολύ δύσκολη για εμάς. Με καινούργιους παίκτες και χαμηλό μπάτζετ. Πετύχαμε τους στόχους που είχαμε βάλει. Καθιερώσαμε νέους παίκτες, μπήκαμε στα πλέι οφ και αν δεν είχαμε κάποιους τραυματισμούς τους τελευταίους μήνες θα είχαμε υψηλότερη θέση στη βαθμολογία. Να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία που είχαμε όλη τη σεζόν. Τη διοίκηση της ομάδας, τους δύο χορηγούς, τους κ.κ. Κουγιό και Χατζηλαζάρου. Τον πρόεδρο τον κύριο Κόκκινο".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός 71-80

News 24/7

24MEDIA NETWORK