Δεν αιφνιδίασε το "διαζύγιο" Γιαννακόπουλου-Μπαλτάκου

Καμία ανάμειξη στα διοικητικά του μπασκετικού Παναθηναϊκού δεν θα έχει πλέον ο Τάκης Μπαλτάκος μετά την ολοκλήρωση της σχέσης του με την ΚΑΕ.

Δεν αιφνιδίασε το "διαζύγιο" Γιαννακόπουλου-Μπαλτάκου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε την Κυριακή για το τέλος της συνεργασίας της με τον Τάκη Μπαλτάκο.

Ο έμπειρος παράγοντας είχε επιστρέψει στα διοικητικά του μπασκετικού τμήματος πριν από 1,5 χρόνο. Στις 18 Ιουνίου του 2015 ήταν τότε που το "τριφύλλι" είχε γνωστοποιήσει την ενεργοποίηση του πολύπειρου δικηγόρου σε ρόλο νομικού συμβούλου και στελέχους της διοίκησης.

Ωστόσο μετά από 18 μήνες η "πράσινη" ΚΑΕ "τερματίζει οποιαδήποτε συνεργασία με τον κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ΚΑΕ κατά τη διάρκεια της συνεργασίας αυτής", όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή της.

Δεν ήταν ένα αιφνίδιο διαζύγιο, αλλά μια εξέλιξη που είχε πάρει δρόμο της. Αναμενόταν απλώς πότε και με ποιον τρόπο θα εκδοθεί η ανακοίνωση.

Το γεγονός, βέβαια, ότι το διαζύγιο ΚΑΕ-Παναγιώτη Μπαλτάκου επισημοποιήθηκε Κυριακή απόγευμα, λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση συνέντευξης του υιού Μπαλτάκου (Δημήτρη), ο οποίος είναι εδώ και μερικούς μήνες πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, από κάποιους δεν θεωρείται τυχαίο, άσχετα αν οι εξελίξεις είχαν δρομολογηθεί εδώ και καιρό...

Ήδη από τον περασμένο Αύγουστο ο Τάκης Μπαλτάκος είχε παραιτηθεί από το πόστο του αντιπροέδρου, μετά και την εκλογή του γιου του στην ηγεσία του Ερασιτέχνη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK