Προτιμάει ΝΒΑ ο Κοκόσκοφ, κλείνει στους Τζαζ

Δεν θα είναι ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, αφού έχει συμφωνήσει να δουλέψει ως ασίσταντ στους Γιούτα Τζαζ.

Προτιμάει ΝΒΑ ο Κοκόσκοφ, κλείνει στους Τζαζ
Κοκόσκοφ Παναθηναϊκός

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ ήταν ο διακαής πόθος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκειμένου ν' αναλάβει την αγωνιστική αναδιοργάνωση του Παναθηναϊκού. Η επιλογή του όμως είναι να συνεχίσει να εργάζεται στο ΝΒΑ και εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται ν' ανακοινωθεί από τους Τζαζ.

Ο Σέρβος προπονητής "φλέρταρε" έντονα με την ελληνική ομάδα και είχε δεχθεί κρούση ν' αναλάβει τα ηνία από τον Σωτήρη Μανωλόπουλο που ολοκλήρωσε τη σεζόν μετά την απομάκρυνση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Οι προτεραιότητες του παρόλα αυτά ήταν διαφορετικές και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην κορυφαία λίγκα του κόσμου, έχοντας συμφωνήσει να σταθεί δίπλα στον Κουίν Σνάιντερ που ομολογουμένως έκανε καλή δουλειά πέρυσι, στην πρώτη σεζόν του ως πρώτος στο ΝΒΑ.

Αυτό που απομένει για να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας του Κοκόσκοφ με την ομάδα του Σολτ Λέικ είναι να λήξει το προηγούμενο συμβόλαιό του με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, από τους οποίους πληρώνεται κανονικά.

Από τη στιγμή που ο άλλοτε συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην εθνική Σερβίας προτιμάει να μείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες, η διοίκηση του "τριφυλλιού" είναι υποχρεωμένη να ενεργοποιήσει τις εναλλακτικές επιλογές που υπάρχουν στη λίστα της.

Διαβάστε ακόμη:

Ιγκόρ Κοκόσκοφ: Ο κόουτς που φλερτάρει με τον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK