"Συγγνώμη και συγχώρεση", από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Τη θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει της νέας σεζόν εξέφρασε ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο για την κατάκτηση του κυπέλλου.

"Συγγνώμη και συγχώρεση", από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ο διευθύνων σύμβουλος Παναγιώτης Τριαντόπουλος εκπροσώπησε, μεταξύ άλλων, την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος και δια μικροφώνου εξέφρασε την άποψη της διοίκησης ενός της σεζόν που αρχίζει σε λιγότερο από ένα μήνα.

Ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Δημ.Γιαννακόπουλου τόνισε χαρακτηριστικά: " Στη Μάνη λένε πως από τότε που βγήκε το συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο. Για να πει κανείς συγγνώμη, όμως χρειάζεται και δύναμη. Εμείς ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουμε τη δύναμη να ζητήσουμε συγγνώμη αν θίξαμε ή αδικήσαμε κάποιον, αλλά έχουμε και τη δύναμη για να συγχωρήσουμε όσους μας έθιξαν. Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή, που θα είναι μια κοινή προσπάθεια ανάπτυξης και προστασίας του αθλήματος.

Θεωρούμε πως όλοι πρέπει να είμαστε σύμμαχοι, να προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε το προϊόν, να το κάνουμε πιο ελκυστικό και να βλέπουμε γεμάτα τα γήπεδα, με οικογένειας και παιδιά. Θέλουμε να δούμε ξανά τις διοικήσεις των ομάδων να κάθονται μαζί και τους φίλους των δυο ομάδων να βλέπουν τον αγώνα στο ίδιο γήπεδο, χωρίς ακρότητες και βίαια επεισόδια. Το βλέπουμε στο εξωτερικό, το ζηλεύουμε και ξέρουμε πως δεν είναι καλύτεροι από εμάς. Μπορούμε να το κάνουμε και θα το κάνουμε.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έχουμε σταματήσει να απαντάμε σε προκλήσεις. Προσωπικά κατακρίνω οποιαδήποτε αντιπαράθεση, θέλουμε να γίνεται αντιπαράθεση μόνο μέσα στο παρκέ και σε αγωνιστικά πλαίσια. Πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες, όλοι προσπαθούν αλλά ο νικητής είναι πάντα ο ένας. Αυτός πρέπει να κρίνεται στο παρκέ κι όχι με χαρτοπόλεμο σε δικαστικές αίθουσες. Εκτός παρκέ, δεν θέλουμε να έχουμε εμπλοκή με κανέναν. Όλες οι ΚΑΕ πιστεύω πως το ίδιο επιθυμούν.

Ας αφιερώσουμε όλοι τον χρόνο μας, σε κοινωνικές δράσης στην προβολή και την ανάδειξη της ιστορίας μας και των ακαδημιών μας. Είναι μεγάλη ανάγκη για τον αθλητισμό να δημιουργήσει πρώτα σωστούς πολίτες, σωστούς φιλάθλους και στη συνέχεια καλούς αθλητές. Θα ήθελα να κλείσω με τις καλύτερες ευχές για μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία και χωρίς αντιπαραθέσεις.

Όλοι στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με όλους, να επιτευχθούν οι στόχοι που προαναφέραμε. Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους, με γεμάτα γήπεδα, χωρίς βία και με πολλά παιδιά στις εξέδρες".

Σε VIDEO Η δήλωση του Παναγιώτη Τριαντόπουλου:

Διαβάστε ακόμη:

Από ντέρμπι σε ντέρμπι οι πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός τη 2η

Π.Αγγελόπουλος: "Σημαντική η συγγνώμη του Παναθηναϊκού απ' όποιον κι αν διαβάστηκε"

News 24/7

24MEDIA NETWORK