Συγκινημένος ο Βράνκοβιτς: "Κύριε Παύλο, πρόεδρε μου σε ευχαριστώ"

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς πάτησε ξανά το παρκέ του ΟΑΚΑ, γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και συγκινημένος ευχαρίστησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Δείτε το VIDEO.

Ο Παναθηναϊκός τιμά το παρελθόν και το παρόν του σε μια σπουδαία βραδιά στο ΟΑΚΑ. Μεταξύ άλλων, οι "πράσινοι" βράβευσαν τον Στόγιαν Βράνκοβιτς, ο οποίος ψηφίστηκε στην κορυφαία 5άδα της 25ετίας από τους φίλους του "τριφυλλιού".

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού γνώρισε την αποθέωση στο ΟΑΚΑ και εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

"Είμαι περήφανος που είμαι εδώ. Σας αγαπώ. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ απόψε. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό" είναι τα λόγια του Βράνκοβιτς που κλείνει τον χαιρετισμό του λέγοντας στα ελληνικά "Κύριε Παύλο, πρόεδρε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ", ήταν τα λόγια του στη θέα του κόσμου που τον αποθέωνε.

Δείτε το VIDEO:

Διαβάστε ακόμη:

Μποντιρόγκα: "Μεγάλε πρόεδρε σε ευχαριστώ"

Με νέο λουκ και με την κόρη του αγκαλιά ο Διαμαντίδης

Συγκινητικός Θ. Γιαννακόπουλος: "Όταν πεθάνω να με θάψετε με τη σημαία του Παναθηναϊκού"

Παναθηναϊκός έξι αστέρων: Όταν το παρόν συνάντησε το παρελθόν

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.