Τέλος ο Φώτσης από τον Παναθηναϊκό

Μετά από μια... ζωή στον Παναθηναϊκό και 20 τίτλους που κατέκτησε, ο Αντώνης Φώτσης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, όπως ανακοίνωσε η "πράσινη" ΚΑΕ.

Ο "Μπάτμαν" του ελληνικού μπάσκετ, Αντώνης Φώτσης αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε 20 τίτλους!

Η "πράσινη" ΚΑΕ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Αντώνη Φώτση, ευχαριστώντας τον παράλληλα για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Φώτση, τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Αντώνης συνέδεσε το όνομά του με αναρίθμητες σπουδαίες στιγμές με την πράσινη φανέλα και κατέκτησε φορώντας τη 20 τίτλους, γι’ αυτό και θα αποτελεί για πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας και της οικογένειάς του Παναθηναϊκού".

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...