Τέλος ο Πεδουλάκης, Γκέρσον το πρώτο όνομα

Ψάχνει προπονητή ο Παναθηναϊκός μετά την αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη από τεχνική ηγεσία.

Τέλος ο Πεδουλάκης, Γκέρσον το πρώτο όνομα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άμεσες ήταν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά τη συντριβή στο ΣΕΦ, καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης υπέβαλε την παραίτησή του και αποτελεί ήδη παρελθόν από την τεχνική ηγεσία.

Γράφαμε από το βράδυ της Δευτέρας πως η Τρίτη θα είναι μία περίεργη ημέρα στο "τριφύλλι". Το -25 από τον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολα αντιμετωπίσιμο και οι κραδασμοί που προκάλεσε έντονοι, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να επιβεβαιωθούν οι αλλαγές. Ο "Άρτζι" ανέλαβε αυτό που του αναλογούσε και με δεδομένη την αμφισβήτηση στο πρόσωπό του για τον τρόπο διαχείρισης του (ακριβού) ρόστερ που είχε στα χέρια του αποχώρησε για δεύτερη φορά από τον πάγκο, λίγους μήνες αφότου επέστρεψε.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης: " Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσια του Παναθηναϊκού Superfoods υπέβαλε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΚΑΕ. Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή".

ΓΚΕΡΣΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ

Ήδη στην "πιάτσα" κυκλοφόρησε το όνομα του Πίνι Γκέρσον ως πιθανού αντικαταστάτη, δεδομένου ότι είναι ελεύθερος και συνδέεται φιλικά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Άλλωστε ο ίδιος ο διοικητικός ηγέτης του "τριφυλλιού" είχε δηλώσει προ ημερών πως ήταν λάθος του το ότι δεν συνεργάστηκε με τον Ισραηλινό κόουτς όταν υπήρχε η ευκαιρία και δεν απέκλειε οτιδήποτε για το μέλλον.

Ο Γκέρσον θεωρείται άριστος διαχειριστής υλικού και τούτη τη στιγμή περισσότερο από καθετί άλλο ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν άνθρωπο που θ' αλλάξει το κλίμα, θα συνεργαστεί με τους παίκτες και θα δώσει κατευθύνσεις. Άλλωστε η... αμερικανική ομάδα που έχει φτιάξει ο Παναθηναϊκός ταιριάζει με αυτά που πρεσβεύει ο πολύπειρος κόουτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK