Θέλει να ντύσει στα "πράσινα" και τον Όγκαστ ο Παναθηναϊκός

Το "μπαμ" του Παναθηναϊκού με τον Λούκας Λεκαβίτσιους ακολούθησε η είδηση πως οι "πράσινοι" βρίσκονται κοντά στην απόκτηση και του Ζακ Όγκαστ!

Θέλει να ντύσει στα "πράσινα" και τον Όγκαστ ο Παναθηναϊκός

Η πρώτη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού ακούει στο όνομα Λούκας Λεκαβίτσιους, ωστόσο το τριφύλλι δε σταματάει εκεί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του ομογενή σέντερ, Ζακ Όγκαστ για να δυναμώσει τη φροντ λάιν του.

Ο 23χρονος άσος θα παίξει στα Summer Leagues με τους Miami Heat, θέλει να παίξει στο ΝΒΑ και γι' αυτόν τον λόγο δεν έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους πράσινους, που ναι μεν τον θέλουν άμεσα για να κοιτάξουν στη συνέχεια τα υπόλοιπα ζητήματά τους, αλλά σκέφτονται να του δώσουν την ευκαιρία να παλέψει για να κυνηγήσει το όνειρό του.

Προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία, όμως οι επαφές των δυο πλευρών είναι σε καλό δρόμο. Αν μία από τις δυο (είτε ο Όγκαστ είτε ο Παναθηναϊκός) κάνει πίσω και αφήσει τον χρόνο να δουλέψει, τότε είναι πολύ πιθανό το φλερτ να μετατραπεί αργά ή γρήγορα σε γάμο.

Το σίγουρο είναι πως μετά το ΝΒΑ, ο εξάστερος είναι η πρώτη επιλογή για τον 23χρονο ψηλό που έπαιξε τη σεζόν 2016-17 στην τουρκική Ουσάκ Σπορτίφ, κάνοντας μερικές πραγματικά εκπληκτικές εμφανίσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK