Το "αντίο" και η πιθανότητα... επιστροφής του Τζέιμς στον Παναθηναϊκό

Ο Μάικ Τζέιμς ανακοινώθηκε από τους Φίνιξ Σανς και αποχαιρέτησε μέσω instagram τους φίλους του Παναθηναϊκού, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής (PHOTO).

Παίκτης των Φίνιξ Σανς είναι και επίσημα ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θα αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός αγάπησε και αγαπήθηκε στον Παναθηναϊκό κι έτσι θέλησε να αποχαιρετήσει την ομάδα και τους φίλους της μέσω instagram.

"Mία μεγάλη σεζόν, γεμάτη σκαμπανεβάσματα, αλλά τα καταφέραμε. Είχα μια σπουδαία στιγμή με τον Παναθηναϊκό και θέλω να πιστεύω πως αυτό δεν είναι το αντίο και θα τα ξαναπούμε", έγραψε ο Τζέιμς αφήνοντας έτσι την πόρτα... ανοιχτή για επιστροφή.

Long season, full of ups and downs but we got through it. Had a great time with @paobcgr and I'd like to think this isn't goodbye but just see you later.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael James (@mrnatural_05) στις

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".