Το παίρνει πάνω του για Πεδουλάκη ο Γιαννακόπουλος

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αποτελεί τον πιο πιθανό διάδοχο του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό.

Το παίρνει πάνω του για Πεδουλάκη ο Γιαννακόπουλος
Πεδουλάκης-Παναθηναϊκός

Η επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού αποτελεί το επικρατέστερο σενάριο διαδοχής του Σάσα Τζόρτζεβιτς αυτήν τη στιγμή.

Οι απαιτήσεις του 51χρονου προπονητή αφορούν συμβόλαιο για 1,5 χρόνο και όχι μέχρι το καλοκαίρι, ώστε να προλάβει να εφαρμόσει τα πλάνα και τις ιδέες του στην ομάδα.

Το ζήτημα του επόμενου προπονητή του συλλόγου το αναλαμβάνει προσωπικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο επικεφαλής της ΚΑΕ αυτήν τη φορά δεν θέλει να αφήσει την επιλογή αυτή σε συνεργάτες του, όπως συνέβη με την πρόσληψη του Τζόρτζεβιτς, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την επιλογή του προσώπου.

Και η επιλογή Πεδουλάκη μόνο τυχαία δεν είναι. Η εκτίμηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο πρόσωπό του εκφράστηκε ακόμα και από την ίδια την ανακοίνωση "διαζυγίου" τον Μάρτιο του 2014. "Ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαριστεί τον κ. Πεδουλάκη, ο οποίος ανέλαβε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε τρεις τίτλους. Θα είναι πάντα ξεχωριστό μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας", έγραφε χαρακτηριστικά, ενδεικτικό ότι οποιαδήποτε μελλοντική επανασύνδεση θα ήταν ένα εφικτό και ρεαλιστικό σενάριο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει χρονικός ορίζοντας στον οποίο αναμένεται να επιτευχθεί τελική συμφωνία με τον επόμενο προπονητή της ομάδας. Το βέβαιο είναι ότι δύσκολα το θέμα θα μείνει ανοιχτό για πολύ καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τσάρλυ: Χειρότερος και από τον Παβλίσεβιτς
Ρήγας Δάρδαλης: Ο ένας έμαθε, ο άλλος έπαθε

News 24/7

24MEDIA NETWORK