To πράσινο πανό-απάντηση για το 73-38

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν ως τίτλο... τιμής το 73-38 στον τελικό του '96 απέναντι στον Παναθηναϊκό και οι φίλοι των "πρασίνων" θέλησαν να απαντήσουν με... άλλο σκορ (PHOTO).

To πράσινο πανό-απάντηση για το 73-38
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναμφίβολα η πιο εμφατική νίκη του Ολυμπιακού σε μπασκετικό ντέρμπι αιωνίων στη σύγχρονη ιστορία του είναι το 73-38 στον πέμπτο και τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκο, όπου πήρε τον τέταρτο σερί τίτλο του απέναντι μάλιστα στους "πράσινους" που είχαν μόλις στεφθεί πρωταθλητές Ευρώπης στο Παρίσι.

Η διαφορά μάλιστα των 35 πόντων είναι κάτι για το οποίο καμαρώνουν από τότε και για αυτό το πανό "73 (με κόκκινα γράμματα) - 38 (με πράσινα γράμματα)" έχει περίοπτη θέση στις εξέδρες του ΣΕΦ και δη σε αγώνες απέναντι στον "αιώνιο αντίπαλο".

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού από τη σειρά τους έχουν να επιδείξουν πάντως και αυτοί αρκετές μεγάλες σε έκταση νίκες στο διάστημα της κυριαρχίας τους και έτσι το βράδυ της Πέμπτης κάποιοι από αυτούς θέλησαν να "απαντήσουν" με το πανό "51-81" που εμφανίστηκε στις κεντρικές θύρες του ΟΑΚΑ στο κάτω διάζωμα.

Η αναφορά τους προφανώς είναι για το ματς Κυπέλλου των δύο ομάδων στο ξεκίνημα της σεζόν 2005-06, τότε που ο Παναθηναϊκός ήταν συντριπτικά ανώτερος και είχε επικρατήσει με 30 πόντους διαφορά στο ΣΕΦ, σε ένα ματς που είχαν βρεθεί στο γήπεδο οπαδοί και των δύο ομάδων.

To πράσινο πανό-απάντηση για το 73-38

News 24/7

24MEDIA NETWORK