Το VIDEO με τα συγκλονιστικά λόγια του συντετριμμένου Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Συντετριμμένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με δάκρυα στα μάτια πριν το ύστατο χαίρε στον πατέρα του, Παύλο, στο Α' Νεκροταφείο, πλησίασε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που ακολούθησαν τη σορό του "πράσινου" ηγέτη, τους είπε δύο λόγια. Οσα μπορούσαν να βγουν από το στόμα του, με όση δύναμη είχε μέσα του.

"Να ξέρετε ότι ο πατέρας μου έκανε για τον Παναθηναϊκό ό,τι μπορούσε. Να είσαστε υπερήφανοι και να ξέρετε ότι σας αγαπάει εκεί που είναι". Λόγια από καρδιάς, που άγγιξαν όλες τις "πράσινες" ψυχές.

Ο κόσμος σεβάστηκε την επιθυμία της οικογένειας να πραγματοποιηθεί η κηδεία του Παύλου σε στενό κύκλο. Ο Δημήτρης, όμως, δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει τους οπαδούς που ακολούθησαν την ατοκινητοπομπή.

Στη συνέχεια αποχώρησε από το σημείο που βρισκόταν ο κόσμος κάτω από χειροκροτήματα, ενώ οι οπαδοί τραγουδούσαν συνθήματα υπέρ της ομάδας και τον ύμνο του Παναθηναϊκού.

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!