Τζέιμς: "Έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης"

Δεν... κρατιέται ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού δήλωσε ανυπόμονος να παίξει στο ΟΑΚΑ και να επιστρέψει στο Final 4.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι επίσημα από το μεσημέρι της Κυριακής (3/7) παίκτης του Παναθηναϊκού. Λίγες ώρες μετά μίλησε στη σελίδα του "τριφυλλιού", δηλώνοντας την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αλλά και την ανυπομονησία του να βιώσει την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

"Νιώθω πραγματικά καλά γιατί έρχομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης", τόνισε αρχικά και εξήγησε: "Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία η οποία θα πρέπει να έχει συνέχεια. Θέλω να επιστρέψω στο Final 4 και ξέρω πως το ίδιο θέλει και ο Παναθηναϊκός".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού και έστειλε το δικό του μήνυμα: "Φέτος είχα την ευκαιρία να παίξω μέσα στο ΟΑΚΑ και να ζήσω αυτή την φανταστική ατμόσφαιρα! Περιμένω πώς και πώς να το ξαναζήσω, αυτή τη φορά από την… καλή! Θα είναι μία δύσκολη χρονιά, αλλά όλοι μαζί θα κάνουμε το παν για να πετύχουμε τους στόχους μας. Να είστε έτοιμοι!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ: Απάντησε θετικά και ο Μάικ Τζέιμς