Τζεντίλε: "Αυτό μου ζήτησε ο Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό"

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για Αθήνα ο Αλεσάντρο Τζεντίλε εξήγησε στους Ιταλούς γιατι αφήνει το Μιλάνο, τι αισθάνεται για τον Παναθηναϊκό αλλά και τι του έχει ζητήσει ο Πασκουάλ!

Τζεντίλε: "Αυτό μου ζήτησε ο Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό"

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας τον δανεισμό του Αλεσάντρο Τζεντίλε από την Ολίμπια Μιλάνο και μία ημέρα αργότερα ο Ιταλός διεθνής άσος παραχώρησε δηλώσεις στην ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset.it" όπου μίλησε για την επιλογή του να αφήσει την πατρίδα του και να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τους στόχους του με τους "πράσινους" αλλα και τη συνομιλία που είχε με τον Τσάβι Πασκουάλ για το ρόλο του στην ομάδα.

"Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μου έχουν στείλει ήδη πολλά μηνύματα. Ο μοναδικός μου στόχος είναι να ξαναπαίξω μπάσκετ και να χαμογελάσω ξανά. Η περασμένη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για μένα, έπρεπε να αφήσω το Μιλάνο μετά από έξι χρόνια και δεν ήταν εύκολο", δήλωσε αρχικά ο Τζεντίλε, ο οποίος μάλιστα θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στις 6 Ιανουαρίου.

Τζεντίλε: "Αυτό μου ζήτησε ο Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό"

Για την επιλογή του να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του Νάντο και να επιλέξει και εκείνος Παναθηναϊκό μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες, είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορέσω να συνεχίσω την καριέρα μου σε έναν σημαντικό σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκεντρωμένος μόνο στο μέλλον μου αυτή τη στιγμή.

Όταν κατάλαβα πως ήταν δυνατόν να έρθω να παίξω στην Αθήνα κίνησα τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση. Έχω εξαιρετικές αναμνήσεις από την Ελλάδα και εδώ είναι σαν να ζω ένα όνειρο. Ήμουν μόλις 6 ετών όταν πήγε στην Ελλάδα ο πατέρας μου. Ήμουν πάντα οπαδός του Παναθηναϊκού, ο πατέρας μου είχε μία μαγική σχέση με αυτή την ομάδα και εγώ και ο αδερφός μου βάφαμε τα πρόσωπά μας στα άσπρα και πράσινα χρώματα τις ημέρες που υπήρχε ένα ματς.

Τζεντίλε: "Αυτό μου ζήτησε ο Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό"

Θέλω να απολαμβάνω το μπάσκετ και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για το σύλλογο, που είναι άλλωστε αυτό που έκανα πάντα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σημαντικό κλαμπ που έχει πάντα ως στόχο τη νίκη. Πάντα. Και ταιριάζει γάντι με μένα. Η φιλοδοξία είναι υψηλή κάθε σεζόν, η Ευρωλίγκα είναι δύσκολη αλλά παίζουμε για να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά".

Τέλος, το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των "πρασίνων" εκμυστηρεύτηκε πως έχει ήδη μιλήσει με τον Τσάβι Πασκουάλ, με τον Καταλανό να του έχει αποκαλύψει τί περιμενει από αυτόν: "Μίλησα με τον κόουτς. Μου είπε να είμαι υπομονετικός και ότι θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ στους μηχανισμούς της ομάδας χωρίς βιασύνη. Μου ζήτησε να παίξω σκληρά, να είμαι επιθετικός και στις δύο πλευρές του παρκέ και να μάχομαι σκληρά για την ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η "καυτή" σύντροφος του Τζεντίλε που θα "βάλει φωτιά" στο ΟΑΚΑ
Μπαίνει στο κλίμα ο Τζεντίλε: Έβαλε τριφύλλι και φωτιά στο instagram
Τι ΔΕΝ ανακοίνωσε για τον Τζεντίλε ο Παναθηναϊκός
Τζεντίλε και επίσημα για έξι μήνες!
Την Τρίτη στην Ελλάδα ο Τζεντίλε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK