Τζόρτζεβιτς: "Έρχομαι στον Παναθηναϊκό!"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς επιβεβαίωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε ότι θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού. "Απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία", δηλώνει χαρακτηριστικά. Ο Σάνι Μπετσίροβιτς αναλαμβάνει θέση στο τεχνικό τιμ.

Τζόρτζεβιτς: "Έρχομαι στον Παναθηναϊκό!"

Ο Σέρβος προπονητής μίλησε στη Sportski žurnal για τις προχωρημένες επαφές του με τους "πράσινους" και τόνισε:

"Απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να έλθω στον Παναθηναϊκό, ωστόσο έχουμε μπροστά μας όλο τον χρόνο για να μιλήσουμε γι' αυτό το θέμα. Σίγουρα θα υπάρξει συνάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, δεν γνωρίζω ακριβώς πότε. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι στις 2 Ιουλίου θα βρίσκομαι στο Δημαρχείο του Βελιγραδίου για τους εορτασμούς του Ευρωμπάσκετ 1995".

Εν συνεχεία μίλησε για τις προτάσεις που είχε και απέρριψε, εξηγώντας τους λόγους και επιβεβαιώνοντας την αφοσίωσή στην εθνική.

"Είχα τέσσερις προτάσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε όμως τις απέρριψα όλες! Βλέπετε, ήθελα να αφοσιωθώ εξ ολοκλήρου στην εθνική ομάδα. Έχουμε μπροστά μας το Ευρωμπάσκετ και έπρεπε να ταξιδεύω συνεχώς, να βλέπω τους διεθνείς, να τους δίνω συμβουλές για το πώς πρέπει να δουλέψουν, να παρακολουθώ νέα ταλέντα. Η σέρβικη ομοσπονδία «τρέχει» ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ, έναν αρκετά πετυχημένο μηχανισμό λειτουργίας όπου ο καθένας έχει τον ρόλο του.

Ο Γιόβιτσα Άντονιτς, ο βοηθός μου, έβγαλε μεγάλος μέρος αυτής της δουλειάς, όσοι είναι μέλη της εθνικής ομάδας βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία με τα μέλη του προπονητικού τιμ, τον γιατρό και φυσικά τον φυσιοθεραπευτή μας. Πλέον ξέρουμε ακριβώς το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε ανά μέρα, κάθε πρωί, κάθε απόγευμα ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στο Βερολίνο (σ.σ. όπου θα διεξαχθούν τα ματς του Β' ομίλου). Έχουμε ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες κι έχουμε ξεκάθαρο στόχο. Είμαι πραγματικά ανυπόμονος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK