Τζόρτζεβιτς: "Ο Γουίλιαμς θα προσαρμοστεί γρήγορα"

Κρατάει τα θετικά και θέτει στόχο να διορθωθούν τα αρνητικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, μίλησε επίσης για την ένταξη του Γουίλιαμς στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Τζόρτζεβιτς: "Ο Γουίλιαμς θα προσαρμοστεί γρήγορα"
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν ήθελε οι παίκτες του να χαλαρώσουν επιτρέποντας στον Απόλλωνα να μειώσει. Μίλησε δε για τα χαμηλά σχήματα και τον νεοφερμένο Γουίλιαμς.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού σχολίασε μετά το 87-81 επί των Πατρινών: " Ήταν μια καλή και σημαντική νίκη. Είχαμε πολλές απουσίες και δεν ήταν εύκολο να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που έρχεται στην Αθήνα χωρίς να έχει κάτι να χάσει, όπως ο Απόλλων. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής στον Χέινς και στον Μποχωρίδη, ενώ ο Πάβλοβιτς αγωνίστηκε για αρκετή ώρα στη θέση "4" λόγω της απουσίας του Γκιστ. Δεν είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας, γεγονός που με ανησύχησε. Τελικά τα καταφέραμε.

Ο Απόλλων διαθέτει καλή ομάδα. Σήμερα είχε 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Ειδικά οι Άντερσον και Σάνλτερ είναι πολύ καλοί παίκτες. Ο Σάντλερ έκανε εξαιρετικό παιχνίδι οργανωτικά και επιθετικά. Από μέρους μας χρησιμοποιήσαμε διαφορετικές πεντάδες και σχήματα. Ο Ραντούλιτσα ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά. Ο Παπαγιάννης αντιμετώπισε αμυντικά προβλήματα, τα οποία πρέπει να επιλύσει σύντομα. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Είχε γίνει ένα καλό παιχνίδι και στην Πάτρα. Είναι ομάδα με καλό σουτ και μας δυσκόλεψε. Συγχαρητήρια στον προπονητή τους.

Θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι. Με εκνευρίζει ότι χαλαρώνουμε στα τελευταία λεπτά και ο αντίπαλος έχει την ευκαιρία να αντιδράσει. Δεν έχει να κάνει με την τακτική αλλά μόνο με τη συγκέντρωση.

Δεν ξέρω πως θα παίξουμε στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Έχουμε μπροστά μας δύο αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι το επόμενο ματς. Πάντα για εμένα το μεγαλύτερο ματς είναι το επόμενο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα βεβαρυμένο με συνεχείς αγώνες και λίγες προπονήσεις. Θα ήταν καλύτερο για εμάς να έχουμε μόνο προπονήσεις ως τότε. Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή των νέων παικτών τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους παλιούς, που θα πρέπει να τους συνηθίσουν. Ο Γουίλιαμς είναι ένας παίκτης με πολύ υψηλό μπασκετικό IQ και πιστεύω ότι θα προσαρμοστεί γρήγορα".

Ο Κώστας Μέξας τόνισε από την πλευρά του: " Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα και αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να δούμε που βρισκόμαστε. Στο πρώτο ημίχρονο αποτύχαμε τελείως στο θέμα της νοοτροπίας. Προσπάθησα να καταλάβω τι θέλουν να κάνουν τα παιδιά. Δεν είχαμε συγκέντρωση. Ο Παναθηναϊκός αυτό το εκμεταλλεύτηκε και είχε 24 πόντους από τον αιφνιδιασμό και συνολικά 35. Ήταν το νούμερο ένα σημείο που θέλαμε να σταματήσουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά κατάλαβαν ότι αν συνεχίζαμε έτσι θα χάναμε εύκολα και με διαφορά. Έτσι είχαμε διάθεση και συγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι, πήραμε μερικά ριμπάουντ, γυρίσαμε σωστά την μπάλα και βρήκαμε πολλές λύσεις με τα σκριν και μειώσαμε το σκορ. Δείξαμε καλύτερη εικόνα. Δεν πρέπει να μας ξεγελάει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Μετά την απουσία του Ντίλαρντ έπρεπε να αλλάξουμε τον τρόπο που θα παίζουμε. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι με ΑΕΚ και Αρκαδικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός - Απόλλων Πάτρας 87-81

News 24/7

24MEDIA NETWORK