Τζόρτζεβιτς: "Όποιος έπαιξε μέχρι εδώ θα παίξει και στον τελικό"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στάθηκε στη σοβαρότητα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με το Λαύριο, αναφέρθηκε στη γρήγορη ενσωμάτωση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, ενώ απάντησε αν ο Βινς Χάντερ θα βρίσκεται στη δωδεκάδα για τον τελικό του Κυπέλλου με το Φάρο.

Τζόρτζεβιτς: "Όποιος έπαιξε μέχρι εδώ θα παίξει και στον τελικό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στο Λαύριο, το οποίο συνέτριψε με 94-56 για την 21η αγωνιστική της Basket League.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των "πρασίνων", Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε στη γρήγορη ενσωμάτωση των νέων παικτών, ενώ απάντησε αν ο Βινς Χάντερ θα βρίσκεται στη δωδεκάδα για τον τελικό του Κυπέλλου με το Φάρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού:

"Ήμασταν σοβαροί από την αρχή ως το τέλος. Προσεγγίσαμε σωστά το ματς. Κάθε μέρα είναι καλύτερη για εμάς σε ό,τι αφορά τους νέους παίκτες. Ενσωματώνονται καλύτερα στα συστήματα της ομάδας και μας βοηθούν περισσότερο. Μας δίνουν τη δυνατότητα να ξεκουράζουμε τους υπόλοιπους παίκτες για την Ευρωλίγκα. Αν σε αυτό το παιχνίδι είχαμε δύο παίκτες λιγότερους, κάποιοι θα έπαιζαν περισσότερο. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στη συνέχεια της Ευρωλίγκα. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι είχαμε 29 ασίστ σήμερα, κάτι που σημαίνει ότι είμαστε ομάδα συνόλου.

Από την αρχή ξέραμε ότι το Λαύριο διαθέτει δύο παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Ο ένας είναι ο Μπολντς. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης με μεγάλη εμπειρία. Ο άλλος είναι ο Γιανγκ. Και οι δύο ήταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος τους περιορίσαμε. Πιέσαμε καλά πάνω στη μπάλα, στοιχείο που πρέπει να εξελίξουμε. Σε αυτό το επίπεδο χρειαζόμαστε ενέργεια, να είμαστε υγιείς και να γνωρίσουμε καλύτερα τις δυνατότητές μας".

Αναφορικά με το αν είναι δύσκολο να πείσει τους παίκτες του να έχουν την ίδια σοβαρή αντιμετώπιση σε όλους τους αντιπάλους (πχ Φενέρ και Λαύριο), είπε: "Είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας, όχι εύκολο. Είμαστε μια ώριμη ομάδα. Όλοι είμαστε επαγγελματίες από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Είχαμε μια πολύ σοβαρή προσέγγιση κάτι που μου άρεσε. Το ματς με τη Φενέρ το ξεχάσαμε μόλις τελείωσε. Όλα τα ματς στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολα".

Σε ερώτηση σχετικά με τον Βίνσεντ Χάντερ, τόνισε: "Όποιος παίξει μέχρι εδώ θα παίξει και στον τελικό, εκτός του Πάβλοβιτς. Ο Χάντερ έχει κάνει μόλις τέσσερις προπονήσεις με την ομάδα. Για ένα παιδί της ηλικίας του είναι δύσκολο να μπει άμεσα στο σύστημα και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Πρέπει να κάνουμε υπομονή τόσο εμείς όσο και ο ίδιος. Όλοι περιμένετε να δείτε τι θα προσθέσεις και είμαι σίγουρος πως θα προσθέσει πράγματα. Οι δύο νέοι παίκτες έδωσαν την ευκαιρία να παίξουν οι νέοι. Ο Παπαγιάννης, για παράδειγμα, ήταν καλός και έδωσε ενέργεια. Θα πρέπει να το αξιοποιήσει αυτό, να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και βελτιωθεί".

Από μέρους του ο Γιώργος Παπαγιάννης σημείωσε: "Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά τον αγώνα. Ξεκινήσαμε από την άμυνα, κλείσαμε τον Μπλοντς όσο καλύτερα γινόταν, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και τα καταφέραμε. Το Λαύριο προσπάθησε να είναι ανταγωνιστικό. Τους εύχομαι καλή συνέχεια. Τώρα ασχολούμαστε με το ματς κόντρα στη Μάλαγα".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναθηναϊκός - Λαύριο 94-56

News 24/7

24MEDIA NETWORK