Τζόρτζεβιτς: "Θαύμαζα τον Γιατζόγλου όταν ήμουν 17"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς βρέθηκε δίπλα στον Στιβ Γιατζόγλου και μίλησε για την εμπειρία που είχε ως αντίπαλός του.

Τζόρτζεβιτς: "Θαύμαζα τον Γιατζόγλου όταν ήμουν 17"
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Όσο ενδιαφέρον δεν είχε ο αγώνας με την Καβάλα είχε η συνέντευξη Τύπου μετά από αυτόν, καθώς ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε με θερμά λόγια για τον Στιβ Γιατζόγλου.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού ανέφερε χαρακτηριστικά: " Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και γι' αυτό το παιχνίδι, όπως συμβαίνει πάντα με σεβασμό προς τον αντίπαλο. Μάθαμε σήμερα το πρωί ότι τρεις σημαντικοί παίκτες της Καβάλας δεν ήρθαν στην Αθήνα. Δουλειά μου είναι να προωθώ το σοβαρό παιχνίδι. Δώσαμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Κάθε λεπτό για εκείνα στο παρκέ είναι πολύτιμο. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό με τον Άρη. Νομίζω ότι είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση και σήμερα κερδίσαμε σε ενέργεια.

Εύχομαι στον κ. Γιατζόγλου να μεταμορφώσει τους παίκτες μου και να τους μεταδώσει το στοιχείο του ανταγωνισμού που τον χαρακτηρίζει. Σε ηλικία 17 ετών όταν τον αντιμετώπισα ως παίκτης τον θαύμαζα.

Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα προπονητή. Πολύ αθλητική. Πρέπει να βελτιωθούμε παντού. Σε κάθε λεπτομέρεια. Είμαστε μια νέα ομάδα που αγωνίζεται σε τρεις διοργανώσεις. Έχουμε δώσει αρκετά ματς που μας έχουν βοηθήσει να δέσουμε. Μέχρι σήμερα είχαμε στο μυαλό μας την Καβάλα. Από το πρωί θα σκεφτόμαστε τον Άρη. Σεβόμαστε το κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Θέλουμε να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση μέσα από τις προπονήσεις τις προσεχείς ημέρες και στόχος μας είναι να κερδίσουμε".

Από την πλευρά του ο προπονητής της Ένωσης σχολίασε: " Όταν μια μικρή ομάδα σαν την Καβάλα έρχεται στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό δίχως το 40% της επιθετικής της συγκομιδής και μιλάω για τους Ταπούτο και Κοστόβ, το ότι σκοράρει 54 πόντους θα πρέπει να με κάνει τρισευτυχισμένο. Θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά. Έβγαλαν ενέργεια στο παιχνίδι, αλλά διαφορά κλάσης φάνηκε. Δεν είναι κριτήριο για την Καβάλα ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό αλλά οι αγώνες με αντιπάλους όπως ο Κολοσσός και ο Αρκαδικός. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους. Εύχομαι το 2016 να έρθουν όλα δεξιά στον κόουτς.

Οι προσδοκίες στην Ελλάδα είναι μεγάλες και οι ομάδες θέλουν όλους τους τίτλους. Εύχομαι να τις εκπληρώσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK