Βουγιούκας: "Με εξιτάρει η ιδέα να γυρίσω στον Παναθηναϊκό!"

Ο Ιάν Βουγιούκας άνοιξε για τα καλά το δρόμο από την πλευρά του για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκός κάνοντας δήλωση on camera στη Σύρο όπου βρίσκεται ως καλεσμένος του Γιώργου Πρίντεζη.

"Μακάρι να γυρίσω στην Ελλαδα και στον Παναθηναϊκό. Με έξιταρει αυτη η ιδέα". Τάδε εφη ο Ίαν Βουγιουκας μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ στο περιθώριο του τουρνουά 3 on 3 που διοργανώνει ο Γιώργος Πριντεζης στη Σύρο.

"Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα για διακοπές" είπε αρχικά ο διεθνής σέντερ σε μια προσπάθεια να... αποφύγει την αναφορά στην επικείμενη μεταγραφή του. Στη συνέχεια όμως είπε πως "γνωρίζω οτι προς το παρόν υπάρχει ενδιαφέρον αλλά τιποτα παραπάνω", ενώ πρόσθεσε πως "πεντε χρονια στο εξωτερικό κουράστηκα, θα ειναι όμορφο να επιστρέψω στην Ελλαδα κοντά στην οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους".

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...