Υπάρχει στη λίστα του Τζόρτζεβιτς και ο Μιλουτίνοφ

Ο νεαρός Σέρβος σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στη λίστα με επιλογές που έχει φτιάξει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για την ενίσχυση του ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Υπάρχει στη λίστα του Τζόρτζεβιτς και ο Μιλουτίνοφ

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είναι ξεκάθαρα ο παίκτης που θέλει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο διακαής πόθος του. Επειδή όμως η περίπτωσή του είναι δύσκολη (οικονομικά), στη λίστα του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού υπάρχουν κι εναλλακτικές επιλογές ψηλών που θα δώσουν βάθος στη ρακέτα.

Μία από αυτές είναι του θηριώδη Σέρβου Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο σέντερ της Παρτιζάν είναι 20 ετών, βλέπει τον κόσμο από τα 2μ14 και θεωρείται ψηλός με λαμπρό μέλλον. Δεν είναι τυχαίο πως οι Σπερς του Γκρεγκ Πόποβιτς έσπευσαν να τον επιλέξουν στο Νο26 του εφετινού ντραφτ επενδύοντας στην περίπτωσή του.

Έχει κάνει πρωταθλητισμό με την Παρτιζάν, του λείπουν απλώς οι πλούσιες διεθνείς παραστάσεις. Στην Αδριατική Λίγκα είχε 9.8 πόντους και 7.6 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ στο Eurocup 7 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 9 εννέα παιχνίδια.

Η τελική επιλογή θα εξαρτηθεί πολύ από το μπάτζετ της επόμενης περιόδου και την επένδυση που θα γίνει. Δεν αποκλείεται ο νεαρός Σέρβος ν' αποκτηθεί ανεξαρτήτως της εξέλιξης στην υπόθεση Ραντούλιτσα, αφού ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί το μέλλον του Παπαγιάννη, αν δηλαδή θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ή θα επιστρέψει στις ΗΠΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK