Υπόκλιση Τζόρτζεβιτς στον Ομπράντοβιτς: "Είναι ο καλύτερος της ιστορίας!"

Από τη στιγμή που ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, πολλοί έσπευσαν να κάνουν την αδόκιμη, είναι η αλήθεια, σύγκριση με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σάλε, ο οποίος εξακολουθεί να πατά στη γη, έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση του: "Είναι λάθος αυτή η σύγκριση γιατί πολύ απλά κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ομπράντοβιτς. Είναι ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία. Εγώ από την πλευρά θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα".

Ενδιαφέρον έχει και η τοποθέτησή του για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: "Το μήνυμά μου γι' αυτόν ενόψει του επόμενου καλοκαιριού είναι ήδη έτοιμο. Μείνε!".

Ο Τζόρτζεβιτς μίλησε επίσης για την επίδοση της Εθνικής Σερβίας στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ: "Η 4η θέση είναι καλό αποτέλεσμα για μας. Το τουρνουά ήταν ένα από τα σκληρότερα που έγιναν ποτέ. Είναι σαφές ότι η Εθνική Σερβίας θα πηγαίνει από εδώ και πέρα σε κάθε μεγάλη διοργάνωση για μετάλλιο.

Διαβάστε ακόμη

Ραντούλιτσα: "Είμαι υπερήφανος"

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.