Υπόκλιση Τζόρτζεβιτς στον Ομπράντοβιτς: "Είναι ο καλύτερος της ιστορίας!"

Από τη στιγμή που ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, πολλοί έσπευσαν να κάνουν την αδόκιμη, είναι η αλήθεια, σύγκριση με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σάλε, ο οποίος εξακολουθεί να πατά στη γη, έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση του: "Είναι λάθος αυτή η σύγκριση γιατί πολύ απλά κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ομπράντοβιτς. Είναι ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία. Εγώ από την πλευρά θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα".

Ενδιαφέρον έχει και η τοποθέτησή του για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: "Το μήνυμά μου γι' αυτόν ενόψει του επόμενου καλοκαιριού είναι ήδη έτοιμο. Μείνε!".

Ο Τζόρτζεβιτς μίλησε επίσης για την επίδοση της Εθνικής Σερβίας στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ: "Η 4η θέση είναι καλό αποτέλεσμα για μας. Το τουρνουά ήταν ένα από τα σκληρότερα που έγιναν ποτέ. Είναι σαφές ότι η Εθνική Σερβίας θα πηγαίνει από εδώ και πέρα σε κάθε μεγάλη διοργάνωση για μετάλλιο.

Διαβάστε ακόμη

Ραντούλιτσα: "Είμαι υπερήφανος"

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.