Έβγαλαν φωτογραφία την εγγυητική

Η ΚΑΕ Πανιώνιος εξασφάλισε το πιο "πολύτιμο" έγγραφο προκειμένου να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα και υπάρχουν... αποδείξεις γι' αυτό!

Μ' έναν πρωτότυπο τρόπο απάντησε η ΚΑΕ Πανιώνιος σ' όσους αμφισβήτησαν την έκδοση εγγυητικής επιστολής και κατ' επέκταση την εξασφάλιση συμμετοχής στη Stoiximan.gr Basket League.

Το έγγραφο που έδωσε η τράπεζα με τις απαραίτητες διευκρινίσεις - υπογραφές βγήκε από το φάκελο και... βγήκε φωτογραφία προκειμένου να υπάρχουν τα πειστήρια! Κάτι που στην Αρτάκης πανηγύρισαν με τον τρόπο τους, διότι έφεραν εις πέρας μια αποστολή που έμοιαζε τρομερά δύσκολη...

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.