Την Πέμπτη τα... έσπασαν, Παρασκευή τα βρήκαν

Αν και οι πιθανότητες έμοιαζαν ελάχιστες μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου!

BASKET LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Θανάσης Σκουρτόπουλος EUROKINISSI

Τον Σταύρο Αλευρογιάννη δεν τον πιάνεις από πουθενά. Απρόβλεπτος ως χαρακτήρας και ταυτόχρονα ως παράγοντας, κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες ν' αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που υπήρχε στην επί μακρόν κουβέντα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο και ν' αποσπάσει ένα αναπάντεχο "ναι".

Την Πέμπτη είχε διαρρεύσει πως οι δυο άνδρες κοινό σημείο επαφής δεν έβρισκαν απ' όπου κι αν το έπιαναν. Από τον περιβάλλον μάλιστα του ομοσπονδιακού προπονητή έλεγαν πως ο διοικητικός ηγέτης του Πανιωνίου άλλα έλεγε αρχικά κι αλλιώς τα παρουσίαζε μετά.

Την Παρασκευή ωστόσο προέκυψε... συμφωνία. Κατά την ανακοίνωση της "κυανέρυθρης" ΚΑΕ για την πρόσληψη Σκουρτόπουλου, η οποία " αποτελεί εχέγγυο για την επίτευξη των στόχων", έγινε οικονομική υπέρβαση. Αυτό πάντως που ενδιέφερε πρωτίστως τον Έλληνα κόουτς, προτού αναλάβει τα ηνία, ήταν οι εγγυήσεις που θα επιτρέψουν στην ομάδα να δουλέψει απερίσπαστη στη διάρκεια της σεζόν - όχι τόσο τα δικά του χρήματα.

Για τον Σκουρτόπουλο είναι η δεύτερη θητεία στη Νέα Σμύρνη - η πρώτη, στις αρχές της σεζόν 2011-12, είχε ολοκληρωθεί άδοξα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK