"Βαρουξάκη, εμείς είμαστε αρσενικά..."

Οι εταίρες και τ' ανδρικά παντελόνια. Ο Νίκος Μπάρλος εξερράγη με την ασυνέπεια Βαρουξάκη και στον Πανιώνιο η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει...

Στον Πανιώνιο η κατάσταση είναι οριακή. Ο Νίκος Μίχαλος αποκάλυψε τι ακριβώς συμβαίνει με τις οφειλές της διοίκησης Βαρουξάκη και, αφού η διορία (απόγευμα Δευτέρας) πέρασε, ήταν η σειρά του Νίκου Μπάρλου να εκδηλώσει την οργή του. Μ' ένα μια ανάρτηση που σίγουρα θα συζητηθεί.

Ο έμπειρος φόργουορντ πήρε τη σκυτάλη από τον συμπαίκτη του και μίλησε για συνεχιζόμενη κοροϊδία. Προ(σ)κάλεσε μάλιστα τον ισχυρό άνδρα του Ιστορικού ν' αποδείξει ότι "κρατάς τον λόγο σου και σέβεσαι τις συμφωνίες που κάνεις". Ειδάλλως δεν θα... φοράει παντελόνια.

 

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!