Αλλάζει το μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ

Η παράταση που ζήτησε ο Κιθ Κλάντον και η οριστική απώλεια του Θαντ ΜακΦάντεν ίσως αναγκάσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ν' αναπροσαρμόσουν τα μεταγραφικά πλάνα τους.

Αλλάζει το μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ
Κλάντον ΠΑΟΚ

Μετ' εμποδίων συνεχίζεται η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να συμπληρώσει το ρόστερ του με καλούς Αμερικανούς, αφού από τη μία χάθηκε οριστικά ο Θαντ ΜακΦάντεν και από την άλλη ο Κιθ Κλάντον καθυστερεί την απάντησή του.

Ο πρώτος, που ήταν στόχος του "Δικεφάλου", υπέγραψε στη γαλλική Νανσί και εξαργύρωσε με αυτόν τον τρόπο την καλή χρονιά που έκανε στην Κύπρο (ΑΕΚ Λάρνακας). Πήρε ένα αρκετά καλό συμβόλαιο και το όνομά του διεγράφη αναγκαστικά από τη λίστα των "ασπρόμαυρων".

Ο δεύτερος έχει ζητήσει διορία τριών εβδομάδων προτού απαντήσει και το θέμα του έχει "παγώσει". Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν ήδη για ψηλό και μόνο αν δεν προκύψει κάτι ενδιαφέρον στο μεσοδιάστημα, ίσως ασχοληθούν ξανά με τον Κλάντον. Βασική προϋπόθεση φυσικά να μην έχει κλείσει ούτε αυτός.

Επειδή πάντως μέχρι τώρα υπάρχουν δυσκολίες στην εξασφάλιση καταφατικών απαντήσεων, ίσως στον "Δικέφαλο" αλλάξουν πλεύση και αναπροσαρμόσουν τα πλάνα του σε ό,τι έχει να κάνει με τις θέσεις που θα επιλεγεί κάποιος νεαρός Αμερικανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης και ΠΑΟΚ στους ομίλους του FIBA Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK