Δέδας: "Φτάσαμε στο υψηλότερο επίπεδο..."

Ο Γιώργος Δέδας μιλάει στο Contra.gr για την κατάκτηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και κάνει τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Δέδας: "Φτάσαμε στο υψηλότερο επίπεδο..."
INTIME SPORTS

Mε το... φαρμακερό του σουτ έχει δώσει πολύτιμες βοήθειες στον ΠΑΟΚ σε διάφορα παιχνίδια. Ο λόγος για τον Γιώργο Δέδα ο οποίος μίλησε στο Contra.grγια την κατάκτηση της τρίτης θέσης από τον "Δικέφαλο". "Mε την τρίτη θέση διατηρήσαμετα κεκτημένα της περσινής σεζόν. Αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα γιατί έτσι θα παίξουμε στο Eurocup την νέα σεζόν.

Είναι κάτι που είχαμε ως στόχο και το θέλαμε και φτάσαμε στο υψηλότερο επίπεδο που θα μπορούσαμε να φτάσουμε", είπε ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής. Οσο για το αν ένιωθε σιγουριά μέσα στη σεζόν πως ο ΠΑΟΚ θα κατακτούσε την τρίτη θέση; " Ημουν σίγουρος πως η ομάδα θα είναι ψηλά".

Για την περίοδο ντεφορμαρίσματος που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ τον Φλεβάρη και αν ανησύχησε, είπε : "Ηταν μια δύσκολη περίοδος για την ομάδα. Ανταπεξήλθαμε και τέλος καλό, όλα καλά...".

"Μας κράτησαν σε εγρήγορση οι δύο ήττες από τον Αρη"

Ο Δέδας αναφέρθηκε στο πώς αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ τον Αρη στα πλέι οφ μετά τις δύο ήττες που είχε κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου. " Αυτό μας έκανε να σκεφτούμε πως ο Αρης είναι μια καλή ομάδα. Δεν υπήρχε στο μυαλό μας η εκδίκηση. Πιο πολύ μας κράτησαν σε εγρήγορση εκείνες οι ήττες για το πώς θα αντιμετωπίζαμε τον Αρη στα πλέι οφ".

"Είναι πετυχημένη η χρονιά"

Κάνοντας έναν συνολικό απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, τόνισε: " Είναι πετυχημένη η χρονιά. Κάναμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και πήραμε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Ισως να περιμέναμε κάτι περισσότερο κόντρα στον Παναθηναικό... Σχετικά με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, πιο πολύ πείραξε έτσι όπως ήρθε η ήττα".

"Οψιόν μέχρι τις 30 του Ιούνη..."

Σχετικά με την παρουσία του στην ομάδα αλλά και την οψιόν που έχει στο συμβόλαιό του η οποία αφορά την παραμονή του στον ΠΑΟΚ την νέα σεζόν, επισήμανε: " Οταν η ομάδα πετυχαίνει τους στόχους της, τότε όλοι οι παίκτες είναι πετυχημένοι. Εχω μια οψιόν που πρέπει να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου. Θα δούμε (σ.σ. σύμφωνα με όσα λένε άνθρωποι του ΠΑΟΚ, λογικά η οψιόν στο συμβόλαιο του Δέδα θα ενεργοποιηθεί)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK