Δέδας: "Ιδεατό το μοντέλο του Ολυμπιακού"

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δέδας, μίλησε για την κατάληψη της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα, τη σειρά με τον Παναθηναϊκό, τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ σχολίασε αν οι υπόλοιπες ομάδες μπορούν να κοντράρουν τον Ολυμπιακό.

Δέδας: "Ιδεατό το μοντέλο του Ολυμπιακού"
INTIME SPORTS

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δέδας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

Για τους πανηγυρισμούς του στο τέλος του αγώνα: "Δεν ήξερα ότι με έπαιρνε η κάμερα. Μου έλεγε ο αδερφός μου, άντε τελειώσατε, γιατί δεν είχαμε προλάβει να τα πούμε, έχει έρθει από την Τουρκία".

Για την εξέλιξη του αγώνα και το φινάλε: "Φύγαμε πέντε λεπτά πριν την λήξη με εφτά πόντους, φάνηκε ότι το ελέγχαμε, αλλά πάθαμε ένα μπλακ άουτ και ο Άρης μας έφτασε. Το ματς πήγε στον πόντο και έβγαλε την άμυνα ο Κάρτερ".

Για την εξέλιξη της σειράς με τον Παναθηναϊκό: "Περιμέναμε να κάνουμε έστω μία νίκη. Απλά να πω για εμάς γιατί ήταν τρομερή απώλεια που δεν έπαιξε καθόλου ο Βον. Στάθηκε ο Λάνγκφορντ σας πεντάρι. Υπήρχαν στιγμές που κερδίζαμε, αλλά η διάρκεια μας είναι αυτή. Βασίζαμε πολύ το παιχνίδι μας στον Βον και αυτό μας κόστισε. Ο Παναθηναϊκός ήταν σε μία μεταβατική περίοδο, αλλά εμάς μας πείραξε πιο πολύ η ήττα στο ματς του Κυπέλλου. Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε τρεις φορές. Και ο Άρης κέρδισε τον Ολυμπιακό, αλλά αυτές τις ομάδες πρέπει να τις κερδίσεις τρεις φορές σε δέκα μέρες".

Για την σεζόν συνολικά στον ΠΑΟΚ: "Ήταν καλή χρονιά για το σωματείο. Πήγαμε στο Eurocup βαθμολογικά και δεν μπήκαμε στην διαδικασία να πάρουμε wild card".

Για το αν θα μπει ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ: "Αυτό που ξέρω και αυτό που λέει και ο Μπάνε είναι ότι ο Σαββίδης βοηθάει. Τώρα αν το κάνει επίσημα ή σε στυλ χορηγικό… Κάθε είδους βοήθεια την θέλουμε. Αλλά και να έρθει για μένα το στυλ λειτουργίας με τον Μπάνε δεν πρέπει να αλλάξει, είναι επιτυχημένο. Ο κόουτς ήταν πέντε χρόνια και υπέγραψε για άλλα πέντε. Οι παίκτες παίρνουν μεταπωλητική αξία και οι ξένοι και οι Έλληνες, όπως ο Τσαϊρέλης, ο Μπόγρης, ο Κούπερ ή ο Πέιν".

Για το τι λείπει από την ομάδα: "Υπήρχε ένα μεγάλο μείον που όταν είχαμε τα δύο ματς με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό έφυγε ο Μπρέμερ, σε κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Η ομάδα πιστεύω είναι καλά δομημένη. Ίσως να μας λείπει λίγο ακόμα βάθος. Η χρονιά φέτος όπως ήταν, πιστεύω ήταν αρκετά καλή. Περάσαμε και στον δεύτερο γύρο του Eurocup. Αυτοί που είναι στην ομάδα ξέρουν το know how για να είναι επιτυχημένη και ανταγωνιστική η ομάδα".

Για το αν είναι ικανοποιημένες οι ομάδες της τετράδας: "Είχε αρκετά χρόνια ο Άρης να βρεθεί στην τετράδα. Για τον Άρη ήταν καλή συγκυρία. Εμφανίστηκε ένας άνθρωπος να πάρει την ομάδα. Είχαμε εμείς το πλεονέκτημα έδρας και ο Άρης δεν το εκμεταλλεύτηκε γιατί δεν είχε κόσμο. Και εμείς στο γήπεδο μας δεν είχαμε αρκετό κόσμο. Είναι κρίμα να μην έρχεται κόσμος στο γήπεδο. Το λέγαμε και μεταξύ μας. Ο Άρης και η ΑΕΚ έχουν μπει σε μία καινούργια διαδικασία. Του χρόνου πιστεύω θα είναι καλύτερο το πρωτάθλημα".

Για το αν μπορεί να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός: "Ο Ολυμπιακός έχει κάτι που είναι το ιδεατό και προσπαθούμε και εμείς να το φέρουμε στα μέτρα μας. Κρατάει τον κορμό του. Σε εμάς και τον Ολυμπιακό είναι οι Έλληνες. Βρήκε έναν προπονητή που φαίνεται ταιριάζει η χημεία τους. ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή είναι ένα επίπεδο πάνω. Για εμάς είναι πολύ δύσκολο να τους φτάσουμε και να τους κοντράρουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK