Διαζύγιο ΠΑΟΚ-Κακαρούδη

Λύθηκε τη Δευτέρα το συμβόλαιο του Κώστα Κακαρούδη με τον ΠΑΟΚ.

Διαζύγιο ΠΑΟΚ-Κακαρούδη
Κακαρούδης ΠΑΟΚ

Ήταν ήδη γνωστό ότι ο Κώστας Κακαρούδης δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν και τη Δευτέρα έπεσαν οι τίτλοι τέλους.

Στην κουβέντα των δύο πλευρών ειπώθηκε πως ο ΠΑΟΚ σκόπευε να ανανεώσει το ρόστερ του, ενώ ο παίκτης δεν ήταν ευχαριστημένος με τον μικρό χρόνο συμμετοχής.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε πως " κάνοντας χρήση του ειδικού όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό του, προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Κακαρούδη" και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Ο Κώστας Κακαρούδης έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: " Ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της αθλητικής μου πορείας τελείωσε. Αισθάνομαι πολύ περήφανος που φόρεσα τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που μου συμπαραστάθηκαν στην πολύ δύσκολη περίοδο του τραυματισμού μου όπως επίσης και τους απλούς φιλάθλους που μου εξέφρασαν την αγάπη τους ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Οσων αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αυτοί που ξέρουν βλέπουν και κρίνουν... Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στον λαό της!"

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΝΤΟΝ

Την Τρίτη ή την Τετάρτη αναμένουν στον ΠΑΟΚ νεότερα στο θέμα της πρότασης που έγινε στον Μιλένκο Τέπιτς, ταυτόχρονε με τις εξελίξεις στο ζήτημα του Κιθ Κλάντον. Εκτιμάται πως μέχρι την Τετάρτη πιθανότατα να υπάρχουν νέα πάνω στο θέμα του Αμερικανού σέντερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK