"Ελέγχει" παίκτες ο Σταυρόπουλος

Ο Νίκος Σταυρόπουλος που από την Τετάρτη θα τσεκάρει καλαθοσφαιριστές στο Portsmouth Invitational Tournament και ο ΠΑΟΚ που... λόγω της ΑΕΚ είναι πιο κοντά στους ομίλους του Champions League.

"Ελέγχει" παίκτες ο Σταυρόπουλος
Σταυρόπουλος-ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τους παίκτες που συμμετέχουν στο Portsmouth Invitational Tournament (φημισμένο καμπ παικτών που έχουν αποφοιτήσει φέτος από το NCAA και το οποίο είναι το κορυφαίο που πραγματοποιείται πριν από την διαδικασία του ντραφτ) θα αρχίσει να τσεκάρει ο Νίκος Σταυρόπουλος, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Από την Τετάρτη θα βλέπει αγώνες ο "Μάτζικ" που βρίσκεται στις ΗΠΑ και έτσι θα... γεμίσει το μπλοκάκι του με σημειώσεις αναφορικά με τους καλαθοσφαιριστές που παίρνουν μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά και ενδεχομένως κάποιοι από αυτούς να απασχολήσουν μελλοντικά τους "ασπρόμαυρους".

Κατά τα άλλα, ως γνωστόν, η ΑΕΚ αποφάσισε να συμμετέχει στο Eurocup την επόμενη σεζόν και όχι στο Champions League. Είχαμε αποκαλύψει την προοπτική ο ΠΑΟΚ να συμμετέχει απ' ευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης της FIBA εφόσον η "Ενωση" έλεγε "όχι" στο Champions League και στους "ασπρόμαυρους" τονίζεται πως το συγκεκριμένο ενδεχόμενο (ο ΠΑΟΚ να "μπει" απ' ευθείας στους ομίλους και να μην πάρει μέρος στα προκριματικά του Champions League) είναι πλέον πιο κοντά μετά την απόφαση της ΑΕΚ.

Το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ να τερματίσει πάνω από την Κηφισιά στην τελική κατάταξη γιατί για παράδειγμα αν ο "Δικέφαλος" αποκλειστεί από την ΑΕΚ στα προημιτελικά του πρωταθλήματος και η ομάδα του Παπαθεοδώρου αποκλείσει τον Άρη, τότε η Κηφισιά στην τελική κατάταξη θα είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ (το ζητούμενο δηλαδή είναι ο "Δικέφαλος" να πάρει την θέση της ΑΕΚ στο Champions League και από πάνω του στην τελική κατάταξη της Βasket League να έχει στην χειρότερη περίπτωση μόνο τον Άρη).

Θυμίζουμε πως υπάρχει το οικονομικό όφελος των 100.000 ευρώ για τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στους ομίλους του Champions League, άρα αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK