Ένσταση από τον ΠΑΟΚ για το ματς με την Κηφισιά

Η πλευρά του ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση μετά το τέλος του αγώνα με την Κηφισιά, γιατί ενώ ο Τσόχλας είχε ήδη πάρει την μπάλα για να εκτελέσει την πρώτη βολή στα 7'', ακούστηκε η κόρνα της Γραμματείας. Διαβάστε αναλυτικά.

Ένσταση από τον ΠΑΟΚ για το ματς με την Κηφισιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένσταση κατέθεσε ο ΠΑΟΚ για το ματς με την Κηφισιά στο οποίο ενώ το σκορ ήταν 92-89 (o Tσόχλας ετοιμαζόταν για βολές), οι "ασπρόμαυροι" χρεώθηκαν με δύο τεχνικές ποινές.

Για την ένσταση, στον "Δικέφαλο" αναφέρεται το εξής: " Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα γιατί ενώ ο Τσόχλας είχε ήδη πάρει την μπάλα για να εκτελέσει την πρώτη βολή στα 7'', ακούστηκε η κόρνα της Γραμματείας και παίκτης της Κηφισιάς αντικανονικά πήγε να μπει στο γήπεδο για αλλαγή. Πρωτίστως όμως γιατί όταν επισήμανε το σφάλμα ο Ζουρνατσίδης, ο κομισάριος Ακελ είπε ψευδώς στους διαιτητές ότι τον έβρισε ο Ζουρνατσίδης (σ.σ. ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ). Οι διαιτητές έδωσαν δύο τεχνικές ποινές που έκριναν τον αγώνα. Στα αποδυτήρια ο Ακελ ενώπιον μαρτύρων παραδέχτηκε ότι δεν έβρισε ο Ζουρτσατσίδης".

Το φύλλο αγώνα και την ένσταση υπέγραψε ο Δέδας και στον ΠΑΟΚ περιμένουν να κλείσει το φύλλο αγώνα με την απάντηση των διαιτητών. Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά με αυτή την ένσταση ζητά να επαναληφθεί το ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κηφισιά - ΠΑΟΚ 97-92

Τι ισχυρίζονται οι διαιτητές για το Κηφισιά - ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK