Επαφές επί επαφών για το "πεντάρι"

Έπειτα από το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ρόμπερτ Ντόζιερ, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν σύντομα να "κλείσει" το θέμα της απόκτησης ενός "ψηλού".

"Τρέχουν" πλέον στον ΠΑΟΚ μετά το "ναυάγιο" στην υπόθεση του Ρόμπερτ Ντόζιερ και οι άνθρωποι του βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με μάνατζερ για το θέμα της απόκτησης ενός σέντερ.

Στους "ασπρόμαυρους" γνωρίζουν πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος με το ζήτημα του Ντόζιερ, καθώς "πλησιάζει" ο Οκτώβρης και ο σύλλογος έχει μείνει δίχως βασικό "πεντάρι".

Πλέον, υπάρχει βιασύνη και έχει αρχίσει το... σαφάρι για να εντοπιστεί ο εκλεκτός του Σούλη Μαρκόπουλου. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ "κοιτούν" διάφορους παίκτες, εκτός κι αν υπάρξει κάποια... έκπληξη να "προχωρήσει" το σενάριο της περίπτωσης του Ντάνιελ Ορτον που φαίνεται πως θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.